Motel Kamenec - Zemplínska šírava 2016

21. okt 201560

Ahojte kočky. Chcem sa spýtať či mala niektorá z vaá skúsenosti prave s týmto motelom.Ako to je s výzdobou? A poprípade aj s jedlom? 😉

• @modroocka86  bola som tam na X-svadbách a zakaždým SUPER. Krásna výzdoba a výborné jedlo aj servis okolo. Vychádzajú maximálne v ústrety požiadavkám 🙂

• @lenulikus  dakujem krasne🙂 len som chcela vediet ci výzdobu robia oni alebo sito zabezpecuje nevesta 🙂 a som rada ze jedlo je tam super 🙂

• @modroocka86  majú všetko, aj obrusy aj návleky na stoličky a farebný motív si vyberáš sama

• Sponzor fóra
  • @lenulikus  super ciže o vsetko je postarane 🙂 dakujem za rýchlu a pozitívnu odpoved 🙂

• @modroocka86  za málinko....len ak tam chcete svadbu, pýtajte sa na volny termin cim skor...nakolko je kamenec ziadanym miestom na konanie hostiny. pa 😉

• ahojte, len som Vam chcela dat vediet, ze som pisala moteli Kamanec v oktobri 2015 ohladom svadby pre 60-70 ludi a odpisali mi toto: 'Je mi ľúto, ale organizujeme svadby s počtom hostí nad 120.'
    No a od kamaratky, ktora tam bola na svadbe viem, ze to nie je pravda pretoze mali omnoho menej ludi.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov