Naša netradičná svadba na horách

Dievcata, potrebujem radu. Je tu niekto, kto bude mat niecim netradicnu svadbu? Chceli sme najprv totalnu klasiku, ale stale viac sa zamyslame nad trosku neklasikou. Z velkej svadby spravime malu, spojenu s vikendovym pobytom na horach pre vsetkyh zucastnenych. Co na to poviete?
Odpovedať
1
2
je to pekný napad - hlavne si den D spravte podla seba - a nenechajte si ho vyhovorit - bude vela ludi ktorí neznesu že chcete byt niečim iný a začnu vam kazit radosť - držím palce :-)
Odpovedať
katinka87, to je perfektny napad :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nape toto je uplna pravda.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme chceli skoru svadbu, o 12.hod na obed, ale najskor nam ju dovolili mat o 14.00, a aby sa dodrzali aj nejake manzelove tradicie, zo svadby sme my dvaja odisli o polnoci. ostatni hostia sa este potom bavili asi do jednej, ale tiez (teda slovenski hostia) niektori hostia nemohli predychat ze to bude svadba len do jednej. vsetci mali zaplatene ubytko v hoteli kde bola svadba, a na druhy den sme sa tam este raz vsetci znovu stretli na spolocnych ranajkach. ja si tiez myslim ze si si to krasne vymyslela. x vela stastia
Odpovedať
katinka87, skvelý nápad, ja som sa tiež po dlhých úvahách dopracovala k rozhodnutiu, že postačí svadbu vybaviť v kruhu rodičov a súrodencov a tým pobytom na horách si ma, priznám sa, dosť inšpirovala. Držím palce a presne ako píše nape, spravte si všetko podľa seba a nenechajte si svoj plán vyhovoriť, bude to váš veľký deň ;-)
Odpovedať
@katinka87 ahoj,podla mna je to skvelý nápad.. dá sa s tým inak nádherne vyhrať, aj čo sa týka výberu šiat, kytičky, výzdoby .. všetko v takomto horskom štýle a máš nádhernú štýlovú svadbičku na ktorú prítomní určite nezabudnú..
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, myslím si, že je to dobrý nápad.. kamarát presne to isté urobil, len oni to mali začiatkom septembra, keď bolo ešte krásne teplúčko.. obrad bol vonku, potom slávnostná večera /cca 20 ľudí/ a potom išli do jedného penziónu všetci, tam mali na terase nachystané švédske stoly, bol tam dj, vonku mali k dispozícii bazén, takže ešte o pol noci sa kúpali.. no jednoducho, veľmi si to chválili.. a ty môžeš aj obrad zorganizovať tam, kde budete aj bývať / na horách, za oknami kopy snehu, no romantika jak z rozprávky/.. :) držím palce..
Odpovedať
Dakujem dievcata velmi pekne. Som prekvapena, ze tu mame tolko pozitivnych ohlasov. Teraz sme dva dni vsetko vybavovali a neuveritelne sa stava skutocnym. Vsetko zatial vychadza podla nasich predstav. Tak si drzime palce.
Odpovedať
Prajem aby Vam to vyslo... my mame wellnes svadbu :) tiez nieco ine ako obvykle, starsia generacia to vnimala rozpacito na zaciatku ale teraz sa uz tesia:) tak dufam ze to dopadne dobre :)
Odpovedať
Ahojteeeee, ze aka uzasna temicka :-) Nooo presne podla mojho gusta, ja vobec netuzim po tradicnej velkej svadbe, skor planujeme taky netradicny svadobny vikend v kruhu tych najblizsich :-) Jednak ja som z BA a svadbu planujeme mimo nasho domova, takze preto ten svadobny vikend a kedze nas bude malo, nejaka velka veselica asi nebude, ja totiz ani nie som presvedcena, ze chcem tancovat na svadbe :-) proste ja som za malo rozruchu okolo nasej svadby, nie som na to asi ten spravny typ :-) pocas vecera este chceme nieco vymysliet :-)
Odpovedať
suhlasim s vami, netreba sa zbytocne drzat starych zvykov ked sa vam nepacia! ten napad s horami je super, len by som sa bala ci to nebude moc drahe zaplatit ubytko vsetkym hostom :) Inac je to taky trochu americky styl, ale paci sa mi to. Rozmyslam ci moja svadba bude tradicna, ale asi urcite nie, hlavne bude mensia- cca 50 ludi, lacnejsia a co ma dost prekvapilo (prisla som na to pri pozyvani hosti) budu tam prevazne muzi! este aj svedkovia budu dvaja chlapi. Ozaj nieje to divne a moze sa to ked ju budem mat v kostole? (nie su to gayi :-) )
Odpovedať
My sme mali tiež tak trochu netradičnú svadbu v štýle vintage alebo retro :-) Vynechali sme takmer všetky tradície ako odobierka, rozbíjanie taniera, spoločná polievka atď. a poňali sme to trochu neformálne, aby sa hostia dobre bavili a neboli zväzovaní nejakými konvenciami :-) no a svadba mala úspech, všetkým sa veľmi páčila ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aj my chystame jednoduchu svadbu, v kruhu najblizsej rodiny a par priatelov :) Tiez nemame ziadnu tancovacku, mame sice k dispozicii hudbu a DJ asi bude robit moj brat :) Jednoducho, ak sa nam bude chciet tancovat budeme, ak nie, tak nie :) Mame spolocnu veceru a potom len tak posedime, popijeme, kedze sa nasa rodina stretava malo, jeden bracha zije na Cypre, ja v Portugalsku, dalsi bracha sice na SVK ale v kuse lieta po svete, je to komplikovane, preto sa tesime, ze budeme vobec spolu a ze budeme moct pokecat. Rodricia a starsi budu odchadzat okolo deviatej, no a ak sa nam bude chciet zajdeme na disku ;) a takisto ako rysavka vynechavame vsetky tradicie, ide skor o jednoduchu veceru a oslavu nasej svadbicky :) Co je male ci skromne, moze byt velkolepe (prave pre nas nevesty) :)
Odpovedať
@katinka87 super nápad, určite som aj ja za :-) Ešte by ma zaujímalo kam na hory sa chystáte, čo ste vybrali?
Odpovedať
@ninka25 ahoj, to je úplne na tebe koho si zvolíš za svedkov :-) svedkovia nemusia mať ani sviatosti, len musia mať občiansky preukaz :-) svedkovia sú tam totiž za tú "civilnú" časť obradu nie tú náboženskú..
Odpovedať
@rysavka ahoj, inak super album :-)
Odpovedať
@zabka88 ďakujem pekne :) @monnorama my sme si tiež púšťali hudbu sami, DJ je podľa mňa strašne predražený a nehrá to, čo by sme chceli...hudbu sme si doma vopred namixovali a potom púšťali cez zosilovaš z notebooku :-) dokonca sme nemali ani kameramani, iba fotografa...pekne sme ušetrili a môžeme ísť na svadobnú cestu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@rysavka Hehe, ani my nemame kameramana :) Mame fotografa a moj velky brat sa podujal nieco potocit. Myslim, ze to bude v style, ze kazdy bude tocit chvilku nieco, co sa bude pacit a potom to ja zostriham, velmi rada sa bavkam s takymi vecickami :) My mame namiesto prveho tanca prezentaciu z nasich fotiek :) Mne sa to paci a myslim, ze k netradicnej svadbe to patri :) Inak vy ste mali uuuzasne fotky, tak snad sa nam nieco take podari :) Hlavne, ked budeme happy :) Uz len aby nasnezilo ;)
Odpovedať
@monnorama ďakujeme pekne :-) mne sa páči všetko, čo sa vymyká normálu a čo je netradičné, pretože sa mi nepáčia klasické tuctové svadby :-p určite aj tá vaša bude skvelá :-)
Odpovedať
@nevestickaaaa Chystáme sa do Zázrivej. Tam sme rezervovali takú tradičnú slovenskú drevenicu, v ktorej budeme len mi. Na prízemí je reštaurácia a salónik, kde svadba bude, o všetko sa nám postarajú čašníci. Takže si to budeme môcť naplno vychutnať My aj Naši rodičia. Žiadne stresy ako kdesi v kulturáku, kde sa svadobná mama ide zblázniť, lebo chce mať všetko pod kontrolou. DJ bude, Teda, ešte je v štádiu vybavovania, lebo chceme aby bol aj niečo ako starejší, ktorý sa nám postará o program, povie príhovory a poďakovania a tak. Keď sa bude chcieť tancovať, bude sa, ak nie, tak nie. Necháme tomu voľný priebeh.
Odpovedať
@monnorama tiež nemáme kameramana. Fotograf bude, takže zachytí všetko, čo bude treba. No a môj tatino sa rád venuje takýmto veciam, takže určite zachytí aj on niečo. Je maniak to týchto vecí. Potom to strihá a pridáva tam hudbu a kadečo. Tak nech sa vyjaší.
Odpovedať
@ninka25 Už máme zajednané ubytovanie, a vyšlo to celkom fajn, myslím cenovo. Je to oveľa lacnejšie ako platiť veľkú svadbu pre celú našu famíliu. Bolo nám ľúto dať tak veľa peňazí za jeden deň, ktorý navyše ubehne veľmi rýchlo. Viem si predstaviť investovať tých 5 - 6tisíc eur aj nejako inak. Ako sme to počítali, tak nás to vyjde do 2tisíc. Už so všetkým (šaty, fotograf, ubytovanie, jedlo,DJ). My už spolu žijeme dva roky, takže to by aj tak nebola taká svadba, ako keď sa berú dvaja mladí, ktorí spolu nežijú. Chcem mať svadbu preto, že to chceme, nie preto, že sa to patrí. Chceme, aby bola len a len naša.
Odpovedať
do 2000? perfektné, koľko bude hostí?
Odpovedať
@nevestickaaaa Keďže to bude malá svadba, takže len rodičia a súrodenci, tak dokopy 10 a malé krstnátko. Je fajn, že nás bude tak málo, lebo ak bude nuda, tak sa pokojne môžme ísť sánkovať alebo niečo. Myslím si, že nuda nehrozí. Pozerám, že ty máš tiež zimnú svadbu. Prečo si sa tak rozhodla?
Odpovedať
@katinka87 jasné, znie to naozaj perfektne, verím, že si to užijete viac ako šaškovanie v kulturáku :-) Každý túži po niečom inom, ale váš nápad sa mi naozaj veľmi páči. Môj termín je taký zvláštny, priateľ proste tresol len tak termín a v tom termíne sa aj berieme :-) nemám rada zimu a asi zmrznem, ale čo už, keď raz niečo povedal, dodržíme to, bolo to také spontánne :-) a aspoň sa nám neroztopia koláčiky :-D
Odpovedať
@nevestickaaaa Veru ani nehovor. My sme mali mať najprv svadbu v septembri, a len tak z ničoho nič sme si doma povedali, či to nespravíme skôr. A tak sme sa do toho pustili. Prepočítali sme, či stihneme dovtedy našetriť peniažky a všetko vybaviť. A teraz sa divím, že sa svadba dá vybaviť aj to 3mesiacov. V živote ma nenapadlo, že by sme to postíhali. No a čuduj sa svete.
Odpovedať
@katinka87 všetko sa dá, keď sa chce, aj skôr určite ako za 3 mesiace :-) ja som bola včera v svadobnom salóne a prišla tam nevestička, že ona má svadbu 19.11. a chcela by sa objednat a vyskusat nejake saty :-) a mne sa zdalo, že to riešim neskoro :-)
Odpovedať
Bože, to fakt? Aj ja som si myslela, že už som v sklze. Takže pohoda. Ešte mám kooopec času ako tak vidím. Ešte zháňam nejakého starejšieho, najlepšie aj DJ v jednom v okolí Žiliny. Nevieš o niekom takom. Chcem aj niekoho za rozumnú cenu, keďže neviem ako sa zábava rozbehne.
Odpovedať
@katinka87 vôbec netuším, starejšieho mať nebudeme, takže sa na toto vôbec neorientujem, ale určite niekoho nájdeš, dievčatá tu ti určite poradia :-)
Odpovedať
Ale veď hej. To ja sa nebojím, že by som na mojej svadbe niečo nenašla. Ešte nikdy ma nesklamala :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?