Nebude miesto svadby ďaleko od domova?

Ahojte. Našli sme sálu ktorá je od nás vzdialená vyše 50 minút. A chcem sa spýtať či to nebude moc dlho pre hostí toľko cestovať autobusom. Svadbu máme naplánovanú koncom septembra, takže teplo nebude. Mali ste tak niekto, že sa dlhšie cestovalo? Ďakujem za Vaše odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj @an09, my sme na takej svadbe boli a cesta na miesto hostiny nebol nejaký problém. Skôr nastávali malé komplikácie pri odchode ľudí, keďže sa vzhľadom na vzdialenosť dlhšie čakalo na odvoz.
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať, vzdialenosť Košice - Hanušovce - 56 minút, a to časť cesty po diaľnici, a ešte sa ako bonus prerába cesta, takže na trase sú mimo mesta 4 semafory 😄 Podstatné je to dobre zorganizovať zo začiatku, aby ľudia, ktorí nechcú ísť autom, vedeli kde bude nástup autobusu, kedy odchádza, a aby niekoho nezabudol. Niekoho, kto bude ľudí usmerňovať, ináč tá cesta pomerne rýchlo zbehne. Takisto neodporúčam dať alkohol do autobusu, aby neprišli hostia pod parou ešte pred polievkou (chceme však hostí ponúknuť už na začiatku, tak plánujeme ponúkať frťana pri nástupe do busu 🙂 )
Odpovedať
My sme mali svadbu s hostinou tiez dalej od domu. Od mojich rodicov isiel jeden autobus ten to mal blizsie len 35km a od manzelovych dalsi a ten to mal 52km... S tym problem vobec nebol. Trochu bol problem ze sa islo cez Pezinsku Babu co nie kazdy zvlada... Ale ako pise radka, komplikacie boli pri odvoze domov lebo sme mali cez 40 ludi tak sme mali len jedno auto na cestu domov a samozrejme chceli ist vsetci naraz... tak museli cakat... Takze odporucam aspon 2 az 3 auta a mozno aj viac na odvoz, zalezi kolko mate hosti... :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?