Nedarí sa mi nájsť miesto na svadbu v Bratislave

Profilova fotka
Ahojte nevesticky a buduce nevesticky, ja uz som uplne zufala, nemozem najst v BA a okoli ziadne pekne miesto neokukane, na ktore by som si povedala tak to je ono tu chcem mat hostinu :-(
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si prenajali lod prave preto, ze to malo ludi robi. Nezvycajne, ale podla mna super. Spojili sme to aj s plavbou, ale to uz je na vas, za co si planujete doplatit. No nie je to typicky layout - parket vedla stolov, ale ma to aj svoje vyhody a myslim, ze hostia boli spokojni ;-) Len by nemali mat morsku chorobu, lebo jedna hostka cely vecer nesla na vecko, kedze sa bala, ale s kynedrilom sa to da vraj zvladnut :-D Ak mate do cca 65 hosti, tak je to idealne. Nehovoriac o jedle a celkovych sluzbach, vsetko bolo perfektne :-)
Odpovedať
No, ved ani velmi nezalezi na tom, ci je okukane alebo nie - dolezitejsie je asi to, ci vystrojite dobru zabavu - ci ludia budu tancovat, bavit sa... ci? :)
Odpovedať
Ja som bola nadmieru spokojna s Bastou Pajstun a tak ti ich rada odporucim. Prostredie bolo presne take, ake som si na svoju svadbu vzdy predstavovala
Odpovedať
Profilova fotka
rajka ?
Odpovedať
Profilova fotka
@misiba Keby som este nemala svadbu a hladala by som neokukane miesto, ako prve ma napadlo ze by som hladala nejaku terasu s vyhladom na mesto.. Neviem poradit konkretne miesta, ale toto by sa mi pacilo :-)
Odpovedať
my mame v restauracii Maranello.
Odpovedať
nenapísala si ani čo ťa neoslovilo, ani koľko máš ľudí, ale pozerám, že svadbu máte v máji, tak ak vás nebude veľa, celkom fajn je molo, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Ak Bratisalava a nieco v elegantnom style, tak pozri restauraciu HRAD. Je tam nadherne.
Odpovedať
Profilova fotka
Nemecky kulturny dom v Rači ;)
Odpovedať
My sme mali hostinu v technopole v petrzalke a mozem odporucit mozem poslat aj foto a boli tam ochotni a vo vsetkom boli ustretovi :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zalezi, aky mate rozpocet... ak hladas nieco high-end, tak ja by som odporucila hotel Sheraton, ich ball room je ozaj uchvatna :-) ked som tam bola na prehliadke, hovorili nam, ze ozaj male svadby (snubenci, svedkovia a rodicia) vedia zmestit aj do prezidentskeho apartmanu, mali pripad, ze sobas bol na terase a hostina v apartmane, to moze byt cool 8-) @kristtin_b tam mala svadobnu hostinu sesternica minuly rok v oktobri, velmi pekny priestor
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za rady, dnes sme boli pozriet Hotel Tulip na Sturovej a je krasny. Chcela som priestor kde sa mozeme rovno aj nafotit, toto celkom splna. Este sme boli v Trencine v Elizabeth hoteli, tiez velmi pekne, aj ked pre mas uz troska od ruky. Restauracia Hrad tiez vyzera by pekna, ale ja hladam skor hotel, kde sa rovno budeme vediet aj pripravit, prespat, atd. Pocet hosti planujeme 50 :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Skús sa popýtat vo Svatom Juri, hotel Eva, tam sme boli na svadbe a bolo tam super
Odpovedať
@misiba ahoj, pytali ste sa v hotel tulip aj na cenu a volne terminy v tomto roku este? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@bimba01 ahoj, ano, tusim len 7.9. Bol booknuty
Odpovedať
Restauraciu Hrad by som URCITE NEODPORUCALA. Kamaratka tam mala oslavu promocii a casnici boli velmi neprijemni, plus im vobec nechutilo. Ale hned vedla otvorila restauracia Hradna Hviezda ktora je hned na nadvori a tam ideme robit hostinu my - je tam totiz najom za nulu nic od nas nechcu co je uplne SUPER :-) da sa to objednat cez formular na http://bratilicious.com/centrum/akcie...
Odpovedať
Profilova fotka
skús www.cestlavie.sk - je to ranč v devínskej novej vsi. sú tam strašne príjemní:)
Odpovedať
@misiba ahoj, nakoniec ste si rezervovali hotel tulip? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, @bimba01 nakoniec nie :)
Odpovedať
@misiba a co si si nakoniec vybrala? :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ja varujem pred miestom HRADNA BRANA DEVIN. VELMI ZLA SKUSENOST :( Bude sa to stupňovať.. 1. Jedlo na hostine bolo úplne iné ako na ochutnávke, bez vyhovení ktoré boli sľúbene. 2. Deň pred svadbou som tam strávila neuveriteľných 6 hodín do 22.00 totálne sklamaná!! aby čašník vymenil obrusy za čisté, vyžehlené s čím bol dosť problém, lebo asi používajú špinavé. Čo ma na svadbe podľa predošlého dojmu prekvapilo! A zastihlo v zlom. Bohužiaľ. Sedenie bolo tiež pripravené zle! 3. Po svadbe nás uistili, že nám zákusky a jedlo zabalia a zajtra si ho vyzdvihneme. Asi 50 zákuskov, ktoré sme si samy priviezli, 20 rezňov a iné jedlá. Ktorých ostalo na ďalšiu oslavu.. Prišli sme, - ale sklamanie pokračovalo, keďže povedali, že žiadne jedlo neostalo!! - Dali nám 6 úplne iných zákuskov a 3 rezne a trochu kapustnice - DOSLOVA. 4. O dohodnutej cene bol tiež spor, Na 2 hodiny! pretože predošlá kalkulácia bola navýšená o nedohodnuté položky! Našťastie po všetkom sme sa nedali. !5. Pán Martin Strecký, organizátor s ktorým sa tam stretnete, bol nápomocný a ochotný PRED svadbou,- ale POCAS svadby, ho človek nezastihol a pri riešení PO svadbe, napríklad so zmiznutým jedlom - tiež sa VYPARIL, no ako prt.. Bol nekorektný a veľmi nás to sklamalo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@lucinkaaa2 mali ste v hradnej hviezde nakoniec svadbu? Kolko ste mali ludi? Ako to dopadlo?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?