Nejaka pekna svadobna sala v Presove?

Ahojte nevesticky, potrebujem poradit, pretoze mam strasnu dilemu :-| ...zhanam salu v presove pre cca 150-160 ludi, no co som zatial pozerala tak ziadna mi akosi nevyhovuje :-D alebo len nepoznam vsetky existujuce saly, preto by som bola vdacna za kazdy tip (ja viem ze si to treba obehat, no ale kym si vyberiem tie co stoja fakt za to obehanie, tak si chcem spravit zoznam, z ktoreho by som si mohla vyberat :-D )
Odpovedať
Ktoré si už pozerala?
Odpovedať
Dukla dolna sala, kronospan, radaelo hal na sekcove....a pitom mozno jedalne ba va a modra jedalen...
Odpovedať
@mischellka05 bývalé DKROH - na Trojici (kino Klub)
Odpovedať
obchodna akademia na sidlisku 3
Odpovedať
PKO v centre
Odpovedať
Tak mam v tom uz riadny gulas :-D - tie, ktore nevyhovovali som vylucila, vacsinou boli male (najvacsi problem je s kapacitou), potom dalsie poziadavky mam, aby to nevyzeralo komunisticky a aby to bolo cenovo prijatelne (och asi som prilis narocna :-| ) ale kapacitou prichadza do uvahy raffaello, kronospan a potom o cosi mensiu kapacitu (do 140) ma jedalen majo...takze velmi si nemam z coho vyberat :-( ....alisaela a nevies kolko ludi sa vmesti do OA ? a neviem ci som dobre pocula ze cierny baron je uz zruseny? lebo tam som povodne chcela mat.
Odpovedať
@mischellka05 ešte raz odporúčam PKO čierny orol, je to tam pekné, ale zavolala by som ohľadom ceny, asi to bude trocha viac. Kapacitne by ste sa mali vojsť. A musí to byť PO?
Odpovedať
@pokinka No ved prave to, ze PKO ze na nas prilis :-| nie nie nemusi to byt priamo v PO moze aj blizke okolie....tam mam zatial vyhliadnute len sarisske michalany...ak mas nejake navrhy sem s nimi ;-) :-D
Odpovedať
@mischellka05 tam máme my, preto sa nenápadne pýtam, či to musí byť len PO :D je to tam pekné a cenovo prístupné
Odpovedať
@pokinka a kedy mate termin? kolko dopredu ste si rezervovali salu?
Odpovedať
ti pošlem správu
Odpovedať
Profilova fotka
ja určite odporúčam tiež bývalé DKROH - na Trojici (kino Klub) mali sme tam svadbu v októbri 12 a boli sme veľmi spokojní a robia aj svadby, plesy na ktorých je aj 300 ľudí. Sála je trochu vynovená, ocenila som hlavne okrúhle stoly, kt. neboli za príplatok inde tak cca 15 eur nájom za jeden stôl, a keď je svadba v takýchto horúčavách, tak je to o to lepšie, pretože v sále nedolieha denné svetlo a svadby v horúčave som si už zažila dosť hotová katastrofa. Hostí potešila aj fontána hneď pri budove :) Ocenila som aj rýchlu obsluhu, kde to nebolo ako v iných sála-ch, že jedna časť už dojedla chcela tancovať a druhá časť ešte ani nejedli. Sme veľká rodina, takže každý rok máme pár svadieb :) Čokoľvek si vyberieš hlavne želám, aby si bola spokojná. Krásne prípravy.
Odpovedať
Článok sa načítava...
dakujem zienky ;-) velmi ste mi pomohli, zaradila som aj vase tipy do zoznamu a teraz hor sa vsetko to obehat a otelefonovat :-D tak drzte palce nech je volny niektory z tych nasich terminov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mischellka05 necitala som predosle prispevky. Takze ak sa bude nieco opakovat, sorry :) Ja by som ti urcite odporucala salu na sekcove - RAFAELLO! Je to moderne, take svieze a vmesti sa tam vela ludi. Ja by som urcite enchcela nikdy svadbu v dukle-moc drajhe a pristory onicom (praxovala som tam) taktiez DK ROH... pre mna hnusna zastarala atmosfera a ani ziadna miestnost co sa tyka skoly..obchodna, strojnicka atd... vsak chcem svadbu, tak nech je to kus honosnejsie a nie priestor skoly :)) Tolko moje nazory, nemusis sa nimi riadit. Papa :)
Odpovedať
Jednoznacne Rafaello Hall! My sme tam mali svadbu vo februari a boli sme maximalne spokojni. Vyhoveli vsetkym nasim poziadavkam za rozumnu cenu. Pre taki pocet ludi nemas ani velmi z coho vyberat a Raffaello je prave ze presne pre take vacsie svadby. A kedze mam rovnaki nazor, ako kolegyna vyssie - nechcela som mat svadbu v ziadnej vykachlickovanej jedalni al. chodbe - aj z tohto hladiska je to krasny priestor.
Odpovedať
my budeme mať okolo 130 hostí a rozhodovali sme sa medzi dkroh a raffaelom ale nakolko mame svadbu v evanjelickom kostole v centre tak je pohodlnejsie dojst napeso do saly....a bola som tam pozriet je to trocha opravene ano stale to ma nadych socialisticky ale s krasnou vyzdobou je to podla mna najlepsia sala pre vacsie svadby s tym ze kapelu mas na podiu a nezavadza. tiez pre mna bolo dolezite aby boli parkety na zemi a nie kachlicky.....a da sa dohodnut rozumna cena za jedlo....a dalsia vec je ze moj snubenec je moravak takze dost ludi bude zdaleka a zrejme ich budeme ubytovavat na intraku pri strojnickej. Pko je drahe ale to by sa este dalo prekusit. Problem pre mna bol ze je len jedina "rozumna" moznost ulozenia stolov a to tak ze podium je nevyuzite a hudba je pri vchode na parkete....
Odpovedať
@mimsc a v PKO nemôže ísť kapela na pódium?
Odpovedať
@pokinka kamaratka tam mala nedavno svadbu a ze ona chcela aby sli na podium, ale jej povedali, ze stoly sa ukladaju tak ze svadobny (vas) stol je pod podiom parket je pri dverach - ked si pozries na strankach na nete stale to tam tak maju pretoze ak by to bolo naopak tak ty sedis pri dverach a jednak vsetci chodia okolo teba a prievan a no.... sme s mamkou vymyslali vselijak ci by sa nedali poukladat stoly do Lka alebo na dlzku ale ta sala ma fakt blby podorys :/ ...no a ked mas ty stol pod podiom tak je blbe aby ti hrali za chrbtom.... alebo ejtu moznost ze ti je ejdno kde bude tvoj stol a das stoly po stranach a budes v niektorom rohu alebo v strede...len sa treba spytat ci to vedia tak urobit
Odpovedať
@mimsc aha, vidíš, to mi nenapadlo, že tam je hlavný stôl. Keď tak rozmýšľam, isto je to blbo riešené... :-S
Odpovedať
Reštaurácia Lietadlo je to cca 20km od PO ale je tam pekne, lacno a vydu ti vo všetkom v ústrety :) a vojde sa tam aj 500 ludi :)
Odpovedať
moniq23 a ked sa mozem spytat tak cenovo priblizne ako to bolo ak si pamatas? mozes poslat aj IP
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?