Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek
to ani ten moj, nastastie ho davame sit a krajcirka ma ja latky, tak si snad vyberie nieco, zatial totiz nemozeme ani topanky hladat, lebo nevieme ake, tak isto koselu...(nastastie kravata a vesta budu tiez site).
Tak vam budem drzat palce, aby ste nasli to co sa mu bude pacit a nech sa v tam citi dobre, potom nahod fotky (ak budes moct)...28. apr 2006- Sponzor fóra
ahojte, dakujem, som si musela ist pospat, lebo sa citim velmi zle
ano vybrala som si saty cislo tri a idem si ich prave objednat do sale, origos su z galanty
podprdu, uz som skusala aj v nej, neviem, mam pocit, ze ramienka to istia, ale pri tom korzete, kde som stiahnuta, to nema ako padnut28. apr 2006- Sponzor fóra
na kataster ti vybavia za poplatok 8000.- do 2 tyzdnov a za 2000.- do 30 dni,
tak sme dobre drzali palce, je super, ze sa vam to podarilo, gratulujem. My budeme mat v zmluve, ze najneskor 31.5. sa maju vystahovat, takze 1.6 mozme nabehnut a burat, uz len stavebne povolenie, nepoznas dakeho statika?2. máj 2006nie nepoznam, o taketo veci fakt som sa nikdy nezaujimala
to s tym katastrom je teda fajn ... my musime tiez prerabat, konecne som z draheho dostala, ako to vyzera, vraj takych 100 litrov budeme musiet vrazit, ale neva, aspon si ho urobime podla seba, vraj treba hlavne linku a dlazk yporobit, co sa tesim, aspon si vyberiem linku aka sa mi paci a dame dlazbu a laminat
csikike, to chcete uz pred svadbou zacat? co ked si nechtiky polames
ja tiez ocakavam, ze sa do toho pustime hned po statniciach, mam stastie, ze moj ocino prerabal byt aj dom, takze zakladne veci zvladne, a mame teda niekoho, kto urobi dlazky a s drahym aj linku zvladnu2. máj 2006
Ale nie, chýba nám ešte veľa vecí, len s tým oblekom bude problém, lebo sa drahý nevie rozhodnúť, tak sme začali hľadať včas.