Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

5. jan 201696080
  • vanilla dakujem, holky tak nam to tam aj pofotte, nech mame inspiraciu 😎

• Hej tam. Tak mozno, ze aj ano.

• ozaj csikike, ja idem asi v sobotu do bn, co s tymi kosielkami? neviem sice, ci sa dostaneme aj do obchodu, ale aspon sa popytam a hlavne mi drahy povedal, ze siju aj kosele na manzetove gombiky, tak si idem " objednat" koselu pre draheho, len tazko povedat, akej farby su tie saty, nie su ani maslove, ani kremove, skor take jemne telove a neviem, akej farby koselu pre draheho
    skus teda napisat velkosti a farbu a ak nebudu teraz, tak pojdem o tyzden a snad donesiem

• Sponzor fóra
  • V piatok sme pobehali všetky obchody v NZ, ale môj drahý ani jeden oblek neskúšal, lebo sa mu nepáčil ani jeden. Dúfam, že mu už konečne niečo nájdeme.

• Moj si jeden aj vyhliadol v Modeve,a le vraj je drahy, esste sme neskusali, ale snad nieco pekne najdeme

• U nas to asi bude jednoduchsie. Chceme klasický cierny oblek.

• Vanilla, teraz pozeram, ze mame rovnaky termin.

• V KN sme našli aj my jeden oblek, len bol tmavomodrý a aj veľmi - veľmi drahý, tak ten určite nie. Potom niečo skúšal aj so svokrou v maďarskom Komárome, ale ani tie sa mu nepáčili. Vydeli ste ešte niekde oblek so stojatým golierom? Drahý totiž hľadá taký.

• Aj my ccheme cierny, nech ho drahy znosi a ani nechcem slavnostny, ako tu baby pisu, klasicky cieny, ktory bude mat premieru na svadbe 😃

• Áno, Kaprík vidím 😃 !

• ozaj bambulky a bude mat ten vas kravatu vo farbe kosele, alebo chcete inu farbu na kazde?

• Ano, moja polovicka bude mat bielu kravatu. Po polnoci bude mat bordovu koselu a ciernu kravatu.

• baby, moj zahlasil, ze po polnoci uz neche mat kravatu, a ja ako dobra zienka mu to samozrejme povolim 😉

• csikike, ale ved preco by ju aj musel mat, to uz bude vacsina hosti v dobrej nalade a bude im jedno, ci ju ma alebo nie 😉 ´
    ja som sa toho mojho na to este nepytala

kaprik aj moj bude mat po polnoci bordovu, len neviem,c i svadbonu bielu a k tomu dat kremovu kravatu, alebo aj koselu nech ma v takej nejakej farbe

• Môj drahý bude mať bielu alebo krémovú košeľu (akú si vyberie), ale určite bude mať krémovú kravatu, lebo aj ja mám biele šaty s krémovou mašličkou. Po polnoci bude mať modrú košeľu a zase krémovú kravatu.
    Zab_ka, vy budete mať svadbu v piatok? 😕

• Sponzor fóra
  • nie nebudeme, ale to je na dlhe rozpravanie 😃 , aj ked sme chceli mat v piatok

• Len v Pase máš ešte 15. 9. 2006, preto som to myslela. 😬
    Ak tvoje šaty sú krémové a nebudeš mať na sebe nič biele, ani kyticu nebudeš mať bielu, tak asi vám viac pristane, ak bude tvoj ženích mať krémovú košeľu. 😉 Ale aj keď bude mať bielu košeľu, nič hrozné sa nestane. 😉

• no ano, mal by mat aj kremovu,a le ja mam taku divnu farbu siat, ze tazko odhadnut, ci najdeme taku koselu
    a kyticu budem mat z ruzi, snad kremovych, momentalne vaham nad bordovymi

• zabka, ak ta to potesi, tak vacsina neviest sa rozhodne pre bordove ruze

• 😃 ano len mi to pride take divoko farebne ... ja som chcela kremove, nech to nekrici, aaaale este si to premyslim

a co fotecky zo skladu? budeme mat? 😎

• zo skladu zatial nie, ale par som nafotila, ale dnes tu nemam fotak, takze mozno az z domu, ak nebudeme rozlietany 😉

• dobre potesi ma nova inspiracia, tu uz obrazky idu z jedneho albumu do druheho a nikto nehlada nic nove 😒

• len fotit uz fotky mi moc nejde 😞 a scenovat sa mi nechce 😬

• prco ti nejde fotit fotky? to som nepochopila teraz 😐

• lebo som namtava 😃 vzdy sa mi tam odraza blesk a bez blesku je to take nijake, mozno poviem drahenu nech sa to pokusi nafotit on...snad mu to pojde lepsie 😬

• no ja som sa vraj velmi za rok zlepsila 😎 , ma drhy pofotil, ze uz aj v celku pekne foto obcas spravim 😃
    neviem si teraz predstavit, ze by sme nemali fotak,a kosi som si zvykla a moja mama sa uz prestala divit, ked fotim aj obed 😃 ... sa smiala, ze som ako usilovny cmeliacik, ked som na flore fotila vsetko naokolo

a ja pouzivam len automatiku a pre istotu skusim vsetko z bleskom a bez neho, tebe sa tak neda?

• da si mi prepnut, uz som to skusala s viac variantami: proti cervenym ociam, s bleskom, bez, a aj ine typy ako zameranie na krajinu, na osoby, na krajinu a osoby, nocne fotenie ale bez dobreho vysledku, mozno osvetlenie v tej miestnosti nebolo dobre a mozno aj to, ze fotka je leskla...

• alebo jednoduchsie, ja som gramblava 😃

• moze byt aj tou miestnostou, to je pravda, dnes kedy koncis? o stvrtej? uz s ati to krati ... ja som sa dnes riadne zazrala do diplomovky a spravila som si kostru a teraz uz len dopisovat, snad to pojde 😉

• ano o strvtej, preco? uz to mame len za 39 dni ale nastastie ma este nechyta panika 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov