Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek
- Sponzor fóra
- 5. máj 2006
- Sponzor fóra
baby pocujte, ked vas tu mam, kolko moze stat nova linka do kuchyne? sa ma drahy pytal a ja som ani strelit nevedela
a tiez sa chcem spytat, kolko platime notarovi ked vybavuje prevod bytu? ohodnoteny ho mame na 700 000 (povodne bol na 500 000, ale vraj to je malo a aby neboli tahanice, nech napiseme viac), kolko mam cca ratat?5. máj 2006ja mam super spravu, konecne mame zaplatenu zalohu za miestnost. Budeme mat nove stolicky a novucke obrusy, sa vytesujem. Cez vikend sa chystame rozniest oznamenia, a budeme aj oslavovat, bo drahy bude mat narodky, ale este nemam pre neho darcek, teraz je v NR v skole a ma prestavku, tak si hlada topanky a ak nenajde svetle, tak mu dame usit tmavy oblek
5. máj 2006no, hotove su uz od velkej noci (aj zaobalkovane) a musim zaniest aj pre svokru, len neviem kolko chcela...
.
no nas notar bude stat 4000,- ale nezavisi od ceny bytu a kuchynska linka zavisi ci chces klasicku cinzakovu (tie su od 10 000.-) alebo rohovu, ci tam chces vstavane spotrebice a tak...ceny su az do 150 000- a vyssie5. máj 2006aha dakujem, tak linku len obycajnu a mama mi hovorila, ze ta ich stala 14, sa nam to zdalo malo, ale ak je to tak, je to super
no a frahy pocul, ze notar si berie nejake percento, tak chcem povyzvedat, kolko mam vybrat z banky, ale teda ratala som z takou nejakou sumou, plus bratislavsky priplatok5. máj 2006to neznasam, ked si uz clovek da namahu pripravit tahaky a potom ich nemoze pouzit
ja som prave taketo presadzovanie riesila tym, ze v starej aule som mala pozdlz celej rady lavic napisane to iste, keby ma chcel posuvata pre istotu aj o lavicu nizsie, mylsim, ze som tak robila OTP a technologiu zivotneho
5. máj 2006
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
mi hovor nieco, mam teorku len na ubohych 17 stran, budem musiet nabuchat obrazkov a grafov