Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

5. jan 201696080
  • tak si dajte to podlahove a bbude tepluuucko 😃

• My mame podlahove kurenie pod tym...,v kuchyni a v obyvacke,ale v izbach uz nie a tam aj citit,ze je tam ta dlazka studena (plavajuca) ,ale stale je to teplejsie ako dlazba.

• Ale za s v kkychini s askoro stale vari,tak je tam teplo....a date si papucky 😃

• Sponzor fóra
  • poctivo si zohrievate? moj otec skonstatoval, ze sa usetri ak s ato nepouziva atak som to len ja parkrat v zime zapla

• do cinziaku nechcem davat podlahove kurenie, tak teraz som v pomykove...z tohto hladiska by asi najviac vyhvovalo to hrube lino, ale cena je dost vysoka (drahsie ako kachlicky)

• ano, ja ze guma je lacna a na ktorom poschodi to ste?

• na 3, vseobecne ano, ale toto hrube lino je okolo 650/m2

• tak potom je to naozaj na vas, j by som vsak asi gumu nechcela mam jej dost z intraku, som mala na izbe zuz take flakate linoleum a nedalo sa to vycistit 😞 a aj ked to bolo umyte vyzeralo to ako spinave

• Ja by som lino tiez nechcela,aj ked je pravda,z eteraz uz robia celkom pekne a snad aj kvalitne..

• nakoniec to asi necham predsa len na kachlicky...aj ked ja som citliva na chlad, strasne rychlo nachladnem

• evi, ved prave, co sme videli tak boli krasne, ale predsa je to lino... 😞 ale teplucke 🙂

• tak budes musiet behat v teplych papuckach a ponozkach 😃 ,

ja si na intraku obliekam strasne dlhy strikovany sveter, lebo mne je v tom kamennom prostredi zima aj ked vonku je krasne a vyzeram maximalne pritazlivo pre draheho 😃 , najma ak nahodim tie teple ponozky

• si neviem predstavit co ked bude prcek a bude lozit stale za mnou äaj do kuchyne) sa bojim aby aj ono nebolo potom nachylne na prechladnutie...cele nemozem zamotat do deky a nech huseničí

• csikike 😃 pekny vyraz...nech husenici..

• no ved, chuda ak zamoatam do hrubej deky tak sa inac asi nepohne, max. si otlcie papulku 😬

• Sponzor fóra
  • 😃 ja koncim bambulky, pockam ta na stanici na vinohradoch s cd

• Aj ja koncim,majte sa zatial pekne 🙂

• ok, tak tam sa stretneme 😉

• trochu som sa zapracovala 🙂
    vidim, ze uz tu nie ste, tak idem aj ja
    majte sa

• baby ja som opat tu, som sa stavila u kadernicky a ta bola strasna! vraj mi nespravi uces aky chcem a musela by som ist aj na skusku a bola tak nechutna

• to m je luto 😴 , zabka, tak sup rychlo najst druhu... 😉

• nemam energiu, som ohucana z roboty a umnavcana, idem sa asi trochu poliskat 😃

• zabka, ale lepsie akoby si tam prisla v den prom. a povedala by ti ze ti to tak nespravi 🤔

• no to by som ani nechcela, no co uz budem v pondelok hladat

• ahojte, nikto tu nie je?

• Ahoj, tak ja som sa sem dostala len teraz a zostavam asi 1/2 hodinu.

• Ahojte, vidime, ze tu nie som a vy nekecate 😃 , ja ze budem mat problem docitat dvojdnovu debatu 😕

• Som tu 🙂

• Ahojky, tak co porabas takto v sobotu?

• Ahoj,zabka.Kde sa nachadzas? 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov