Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

5. jan 201696080
  • aha, ja ze podla toho ktora sa ti paci
    pozerala som rozpis, mohli by sme si fat rande v pondelok vecer 😉

• Ja mozem. Takze sa staci ozvat a mozeme sa stretnut. Vsetky 3 odtiene su pekne, ale nakolko sviecky mam, tak vela zalezi aj od servitok.

• aha jasne oki tak v pondelok

• Sponzor fóra
  • Vcera som si tlacila ucesy, buduci tyzden chcem ist na skusku.

• supis, snad budes hned spokojna 😵 a kde ta budu cesat? ci aj to bude kamaratka?

• Nie ja chodim len k Monike B. pri Vahu.

• nepoznam 😴 , neva, urcite budes spokojna a ak nie, mas cas vymyslat

ja ked sa tak teraz zamyslam, som dost sklamana (dalo sa cakat) a bojim bojim, ake fotky budeme mat 😞 ... asi na mna ide posvadobna depka 😎

inak je uzasne, ze teba to obchadza, sa tomu vyhybaj, kym sa da 😉

• No ja sa z toho moc nestresujem. Chcem byt pekna a verim ze budem. Mam vyhliadnuty 1 uces, ale neviem ci mi pojde, tak uvidim co mi poradi kadernicka. Zajtra idem na skusku popolnocnych.
    Vcera som zas robila etikety na vino.

• a co saty, zatial sa ti pacia? budu ako si si ich predstavovala?
    a urcite budes krasna! 😵

a ake etikety mate? tie visiace?

• Hej tie visiace. Vcera som si ich vytlacila a ostrihavala konce na cik-cak. To teda bola babracka.

• 😉 ale nemala si dobry pocit, ze je to tvoja vlastna vyroba? a co drahy aj sa pricinil?

• On bol na rybach, takze prisiel ked to bolo hotove. On nie je taky typ aby robil taketo veci.
    Dnes este musim na ne narobit dierky a uviazat stuhu.
    Ozaj aka bola svadbona torta - chutovo. Mne sa ta vasa pacila.

• vynikajuca, naozaj torta ako ma byt! vrchna bola ananasova (z tej som nemala), potom cokoladova a spodna ovocna, ta coko bola najlepsia a vsetci si pochvalovali, dokonca sme si aj odlozili, ale uz sa pojedla
    co sa tyka vyzoru, nebola ako som ja povedala a nechala obrazky, ale bola pekna (mohlo to byt aj horsie)

vy budete mat z tesedikova?

• Hej, ale myslim si, ze si daju zalezat - dafam. Robi tam zena ocinovho bratranca. Ja som len povedala, ze chcem biely marcipan a zdobenu na bordovo - zelenu, tak uvidim.

• nechaj sa teda prekvapit 😉
    inak zakusky d nich este mame (v pondlok sme kupovali asi 200) a mne najviac chutia bombicky a take kocky, co su vlastne lepence zvyskov v coko, mnaaaaam

• Sponzor fóra
  • Ja zboznujem kavove zrna, tak sa tesim na tie. Ale mam taky pocit, ze v tomto teple ani moc nebudem papat kolaciky. Nevies daaku stranku, kde by som nasla predpoved pocasia na moj velky den?

• eee to neviem a co tie od kili? ci tam tvoj datum este nie je? urcite bude super, a ked hostia nepojedia viac vam zostane 😉 , aj ja som vcera este zvysky nabalila, nech sa aspon raz v zivote mozem prejest zakuskami! 😃

• Nie, este nie je.

• tak musis pockat a ak epocasie by si si zelala? slnecne, pod mrakom? ja som spokojna s nasim, az na ten vietor po obrade 😐

• Take ake ste mali vy. Netreba extremnych 35 stupnov, staci takych 27.

• a uz i rozmyslala ako svadobcanov vmestis dnu, ci nechas to na nich?

• V piatok vecer si mozeme ist urobit stoly, tak si nakreslim aku su miesta a potom v noci si to preberieme. Ved i tak nebudem spat.

• aaaale neboj, ja som lahla a nevedela o sebe, kym nas otec nebudil, ja by som este chrapkala 😃

• Ved uvidime. Nebudem sa zbytocne stresovat. Mali ste aj takych co vas prisli pozriet na hostinu len tak. U nas sa chystaju z prace a teraz neviem ci im mam pripravit aj papat nieco, alebo len pitie a zakusky.

• Ano prisla sestrina kamoska mrknut, lebo chcu tam mat o rok svadbu. Dali sme im pit a papat zakusky, vacsinou sme vsak sedeli vonku na terase (nechceli ist dnu, lebo sa prave jedlo), potom na chvilu omrkli a sli na oldiesku. Skoda, keby som vedela, ze to pojde takto zavolala by som aj inych (aj vas 😵 samozrejme) a aspon by som pokecala

• No ja tiez zamyslam, ze ich posadineme na terasu a tam pohostime.

• ak bude pocasie je to vhodnejsie, u mna sa stale pytali a pride niekto gratulovat?! a ked potom prisli, neviem, radsej sme sedeli vonku a klabosili a ostatni sa bavili vnutri a jedla, pitia bolo dost
    oznamka ste uz posielali? ved to mate o chvilu 🙂

• Hej pozvanym ano, ale ostatne asi v pondelok. Ale uz postopne ich rozdavame. Zajtra si budem spievat znamu pesnicku, uz len 22 dni ...

• jeeej ty si nezabudla ja hej a uvedomila som si to par dni pred svadbou, skoda
    taaak zajtra si ju pustaj a spievaj cely den 😉

jaaaj aj ja by som chcela este raz pripravy! skoda, ze nie je nikto v okoli kto by mi to prenechal ...

• Ja ta obdivujem. Ozaj, ktora bola tvoja sestra, svedok?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov