Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala. Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) . Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to! My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme. Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
Odpovedať
aha, ja ze podla toho ktora sa ti paci pozerala som rozpis, mohli by sme si fat rande v pondelok vecer ;-)
Odpovedať
Ja mozem. Takze sa staci ozvat a mozeme sa stretnut. Vsetky 3 odtiene su pekne, ale nakolko sviecky mam, tak vela zalezi aj od servitok.
Odpovedať
aha jasne oki tak v pondelok
Odpovedať
Vcera som si tlacila ucesy, buduci tyzden chcem ist na skusku.
Odpovedať
supis, snad budes hned spokojna x-) a kde ta budu cesat? ci aj to bude kamaratka?
Odpovedať
Nie ja chodim len k Monike B. pri Vahu.
Odpovedať
nepoznam |-| , neva, urcite budes spokojna a ak nie, mas cas vymyslat ja ked sa tak teraz zamyslam, som dost sklamana (dalo sa cakat) a bojim bojim, ake fotky budeme mat :-( ... asi na mna ide posvadobna depka 8-) inak je uzasne, ze teba to obchadza, sa tomu vyhybaj, kym sa da ;-)
Odpovedať
No ja sa z toho moc nestresujem. Chcem byt pekna a verim ze budem. Mam vyhliadnuty 1 uces, ale neviem ci mi pojde, tak uvidim co mi poradi kadernicka. Zajtra idem na skusku popolnocnych. Vcera som zas robila etikety na vino.
Odpovedať
a co saty, zatial sa ti pacia? budu ako si si ich predstavovala? a urcite budes krasna! x-) a ake etikety mate? tie visiace?
Odpovedať
Hej tie visiace. Vcera som si ich vytlacila a ostrihavala konce na cik-cak. To teda bola babracka.
Odpovedať
;-) ale nemala si dobry pocit, ze je to tvoja vlastna vyroba? a co drahy aj sa pricinil?
Odpovedať
On bol na rybach, takze prisiel ked to bolo hotove. On nie je taky typ aby robil taketo veci. Dnes este musim na ne narobit dierky a uviazat stuhu. Ozaj aka bola svadbona torta - chutovo. Mne sa ta vasa pacila.
Odpovedať
Článok sa načítava...
vynikajuca, naozaj torta ako ma byt! vrchna bola ananasova (z tej som nemala), potom cokoladova a spodna ovocna, ta coko bola najlepsia a vsetci si pochvalovali, dokonca sme si aj odlozili, ale uz sa pojedla co sa tyka vyzoru, nebola ako som ja povedala a nechala obrazky, ale bola pekna (mohlo to byt aj horsie) vy budete mat z tesedikova?
Odpovedať
Hej, ale myslim si, ze si daju zalezat - dafam. Robi tam zena ocinovho bratranca. Ja som len povedala, ze chcem biely marcipan a zdobenu na bordovo - zelenu, tak uvidim.
Odpovedať
nechaj sa teda prekvapit ;-) inak zakusky d nich este mame (v pondlok sme kupovali asi 200) a mne najviac chutia bombicky a take kocky, co su vlastne lepence zvyskov v coko, mnaaaaam
Odpovedať
Ja zboznujem kavove zrna, tak sa tesim na tie. Ale mam taky pocit, ze v tomto teple ani moc nebudem papat kolaciky. Nevies daaku stranku, kde by som nasla predpoved pocasia na moj velky den?
Odpovedať
eee to neviem a co tie od kili? ci tam tvoj datum este nie je? urcite bude super, a ked hostia nepojedia viac vam zostane ;-) , aj ja som vcera este zvysky nabalila, nech sa aspon raz v zivote mozem prejest zakuskami! :-D
Odpovedať
Nie, este nie je.
Odpovedať
tak musis pockat a ak epocasie by si si zelala? slnecne, pod mrakom? ja som spokojna s nasim, az na ten vietor po obrade :-|
Odpovedať
Take ake ste mali vy. Netreba extremnych 35 stupnov, staci takych 27.
Odpovedať
a uz i rozmyslala ako svadobcanov vmestis dnu, ci nechas to na nich?
Odpovedať
V piatok vecer si mozeme ist urobit stoly, tak si nakreslim aku su miesta a potom v noci si to preberieme. Ved i tak nebudem spat.
Odpovedať
aaaale neboj, ja som lahla a nevedela o sebe, kym nas otec nebudil, ja by som este chrapkala :-D
Odpovedať
Ved uvidime. Nebudem sa zbytocne stresovat. Mali ste aj takych co vas prisli pozriet na hostinu len tak. U nas sa chystaju z prace a teraz neviem ci im mam pripravit aj papat nieco, alebo len pitie a zakusky.
Odpovedať
Ano prisla sestrina kamoska mrknut, lebo chcu tam mat o rok svadbu. Dali sme im pit a papat zakusky, vacsinou sme vsak sedeli vonku na terase (nechceli ist dnu, lebo sa prave jedlo), potom na chvilu omrkli a sli na oldiesku. Skoda, keby som vedela, ze to pojde takto zavolala by som aj inych (aj vas x-) samozrejme) a aspon by som pokecala
Odpovedať
No ja tiez zamyslam, ze ich posadineme na terasu a tam pohostime.
Odpovedať
ak bude pocasie je to vhodnejsie, u mna sa stale pytali a pride niekto gratulovat?! a ked potom prisli, neviem, radsej sme sedeli vonku a klabosili a ostatni sa bavili vnutri a jedla, pitia bolo dost oznamka ste uz posielali? ved to mate o chvilu :-)
Odpovedať
Hej pozvanym ano, ale ostatne asi v pondelok. Ale uz postopne ich rozdavame. Zajtra si budem spievat znamu pesnicku, uz len 22 dni ...
Odpovedať
jeeej ty si nezabudla ja hej a uvedomila som si to par dni pred svadbou, skoda taaak zajtra si ju pustaj a spievaj cely den ;-) jaaaj aj ja by som chcela este raz pripravy! skoda, ze nie je nikto v okoli kto by mi to prenechal ...
Odpovedať
Ja ta obdivujem. Ozaj, ktora bola tvoja sestra, svedok?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?