Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
to mi je jasne evi ;-) , mna to len tak napadlo, ze ist k vahu pokupat sa (teda ten kto tam vlezie :-D ) a taaaak ... len ja robim vsetky vikendy, tak musim vediet dopredu, ze cca kedy ak sa dohodneme
Neviem, lebo aj augustovky by sa chceli stretnut, potom na par dni by sme chceli vypadnut, potom mame svadbu. Ale treba to navrhnut, ved aj v piatok vecer sa da.
este si doma? :-. alebo uz si doma :-(
pohoda, kedze prsalo je lepsi vzduch, nie je mi teplo a hram sa, dnes som kratko len do siestej, tak sa z toho tesim ;-)
stale som doma, dnes som bola len rano na kozmetike a odvtedy sa tu varim ... studujem fotky a diskusie, ze co vlastne este potrebujem... teda z tych najhlavnejsich veci... mam saty, topanky, popolnocne saty,..... nemam kadernicku a uz ani predstavu o vlasoch...
ale inak je vsetko ok
zajtra idem na dva pohovory, prvy je uz vlastne druhe kolo a ten druhy poobede bude premiera :-D
super tak gratulujem! budem drzat palceky ;-)
a neboj, na nieco prides, ani ja som do poslednej chvile nevedela, co chcem na hlave a tak som kadernicke ukazala par foto a ona sa pokusila o nieco
vies, ze v sobotu uz asi aj hej, v piatok urcite nie, to som nebola ani ja ani ona spokojna ale v sobotu sa s tym hrala a predsa len na 3 pokus to vyslo