Park Hotel Čingov verzus Hotel Čingov

Neviete mi poradiť, kto má nejaké skúsenosti????? Neviem sa rozhodnúť či Park hotel na Čingove, alebo Hotel Čingov.
Odpovedať
Profilova fotka
Skúste sa naobedovať v htl. Čingov a vyskúšate kuchyňu. Fotil som minulý rok v htl. Park na Čingove : obsluha katastrofálna, kuchyňa fádna, malý parket.
Odpovedať
Profilova fotka
Fotievam tam casto PH Cingov je mensi tak pre 50 ludi a ma mensi parket zase na Cingove je vraj problemovy majitel aspon nevesty sa mi stazuju ze je v skratke velmi ochotny. /posledna skusenost co sa mi nevesta vyzalovala bola ze personal im rozbil demizon vina a oni doplacali za upratovanie/ Co sa tyka kuchine ja si nemyslim ze varia obe zariadenia primerane dobre. Rychlost obsluhy zalezi na pocte hosti. Co sa tyka klimatizacie v oboch je horucu ak sa ludia roztancuju.
Odpovedať
Profilova fotka
Za seba chválim oba hotely: Hotel Čingov - tam sme mali hostinu: kuchár úžasne navaril, pirohy mali taký úspech, že ich robil na 2x :). Malé dedičky čo bežne polievky nemajú radi, vyjedávali pečeňové knedlíčky z polievky jedna radosť :). Osobne mi najviac chutil jelení guláš, tak výborne ochutený guláš som už dávno nejedla. Hostia veľmi chválili kuchára. Čo sa týka kontaktu, tak s p. majiteľom som nemala najmenší problém a prevádzkárka s ktorou som neskôr riešila organizáciu bola veľmi milá a ochotná. Všetko čo ostalo z jedla nám pekne zabalili. Pár vecí sme v sále pozabúdali, odložili nám to a na druhý deň sme pre to došli. Veľká spokojnosť. Hostina sa nám nepredražila ani o cent, suma bola presne taká ako sme sa dohodli. Čo sa týka park hotela, tam som mala ubytovaných hostí, keďže tento hotel je o dosť lacnejší než hotel čingov. Izby majú veľké , čistučké, musím uznať že krajšie ako v hotely čingov. Boli veľmi ochotní, dokonca na druhý deň po svadbe nám v ich kuchyni ohriali jedlo, čo sa nám zvýšilo z hostiny. S p. prevádzkárkou sa dobre komunikovalo - milá a ochotná pani. Takže odporúčam kombináciu : hostina - Hotel Čingov a ubytko v Park hotel Čingov. Hotely sú od seba 4min. pešou chôdzou.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Ešte doplním chodim casto fotiť do spomínaných hotelov a osobne som nemal žiadny problém z ničím a nikým preto len som de reprodukoval nevesty ale oba hotely maju tendenciu rast v kvalite sluzieb napríklad h. Cingov ten doslova rastie dobudovava sa tam ďalšia sála alebo wellnes. S čím mám ja osobnú skusenost je že h. Cingov je beznádejne zarezervovany na celu sezónu čo je istým spôsobom ukazovateľ záujmu o služby v danom hotely. Ďalej oba hotely nachádzajú sa v krasnom prostredí a zároveň pomerne blízko mesta.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Máte ďalšie skúsenosti?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Nevesty minulé a budúce 😊 nejaké aktuálne referencie na oba hotely?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?