Pekná sála v žiline

čaute baby, chceli by sme mať svadbu v nejakej peknej priestrannej sále v žiline. Vedeli by ste mi niekto povedať, či máte skúsenosť so sálou u Plešingera, alebo v Závodí v kultúrnom? videla som fotky, obe vyzeraju super, ale zaujimali by ma vaše skusenosti ak nejake mate..v akých sa to tampohybuje cenách? Diki, máte to u mna :)
Odpovedať
Profilova fotka
V Závodí to nepoznám, ale počula som, že to tam je pekné. Myslím, že keď sa to pekne upraví, tak každý kulturák môže vyzerať super. Čo sa týka Plešingera, tam sa mi nepáčia tie boxy, v ktorých sa v prípade viacerých hostí sedí. Osobne som tam na svadbe ešte nebola, ale na iných akciách áno a mne to tam pripomína skôr diskotéku alebo bar. Priamo v Žiline, ak budete mať viac hostí, pekná sála je v Slovakii, ak budete mať menej hostí môže byť Central Park.
Odpovedať
Profilova fotka
@sonie skuste sa ist pozriet do Restauracie Dominika vo Svederniku ;-) , je to kusok od Ziliny, zrekonstruovane, super domaca strava a personal...na svadby sa vyuziva kulturak, ktory je v podstate sucastou restauracie...kapacita do 150ludi...par krat sme tam hrali,odporucam...cenovo Vam neviem povedat,ale predpokladam, ze urcite prijatelnejsie ceny ako priamo v Ziline...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja odporučam i zavodie ale ako už spominala hore uniga tak Polom, je tom tam krásne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?