Penzión Grand v Košiciach

Ahojte, mate prosim niekto skusenosti s tymto penzionom? Nemali ste tam niekto nedavno svadbu? Priestory si mi pacili, ale neviete ako tam varia a aky je personal a izby? Dakujem :)
Odpovedať
Ahoj, pred pár rokmi tam známa mala svadbu. Myslím, že bola spokojná, z toho čo som videla aj fotky to majú pekné. Personál a tieto veci však neviem..tiež plánujem svadbu..podľa všetkého budúci rok ... :-) tiež už hľadám priestory, chodim všade po hoteloch a snubenec povinne so mnou :D chceli sme gesko,ale tam je skoro všetko plné čo sa termínov týka..ešte variant košice hotel cakame na dokoncenie novej svadobnej saly... z toho co nam slecna vravela, to bude pekne, pri nasom pocte cez 120 ludi sa zmestime a toto sa nam paci hlavne ,ze je to uplne nove :) celkom sa mi to pozdava...ma niekto info aj o Kosice hotel?
Odpovedať
Ahojte kocky, neviem, ci vam pomozem. ja som povodne chcela Daliu alebo Golden royal, ale s mojim nastavajucim chodime obcas na obedy do toho noveho hotela Kosice hotel pri Optime a hovorili nam este v zime, ze budu na jar robit novu velku salu na svadby, tak sme trochu vyckavali. tinusik11 - chod sa tam urcite pozriet. ja som skoro odpadla aka je ta sala super. My sme si tam hned urobili rezervaciu na 11. oktober x-) x-) x-) Sala je krasne velka, cista a mne sa pacilo ako maju vyrieseny parket. Velmi nas to tam oslovilo. Este mi slubili, ze mi poslu fotky z mejakych svadieb co tam budu mat, tak sa tesim :-) .Celkovo mam z nich velmi dobry dojem. Tak dufam, ze to dobre dopadne. a kedze je ta sala nova, tak aj s terminom nebol problem.
Odpovedať
Vdaka za postrehy :) Ten penzion Grand som pocula ze predtym bol fajn, ale teraz som niejako o nom nevidela ani ziadne diskusie ani skusenosti tak preto sa pytam. A Kosice hotel nevychadzal velmi draho?
Odpovedať
@tinusik11 ešte ste tam neboli? Ak by si chcela, viem ti preposlať cenovú ponuku Košice hotelu :-) a mne sa tam tiež páčilo, no boli sme len v tej jednej miestnosti a nepáčilo sa nám, ako sú riešené stĺpy a podľa mňa malý parket. Neviem ako tá nová miestnosť, tam sa práve pracovalo.
Odpovedať
Profilova fotka
Penzionu Grand na Kovacskej sa prosim vyhnite, ak mozete, co najdalej. Mame osobnu velmi zlu skusenost, nikdy viac tam dekorovat nepojdeme.
Odpovedať
Profilova fotka
@stentelse ahoj tiez by som bola vdacna ak by si mi mohla preposlat tu cenovu ponuku giuli.victory@centrum.sk vopred dik ;)
Odpovedať
@jasmina232 posielam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
velmi pekne dakujem hned aj idem pozriet ;)
Odpovedať
@stentelse Ahoj, prosim posles mi do spravy tu cenovu ponuku na Kosice hotel? Dakujem :)
Odpovedať
@jasmina232 za málo :-) @kemyna napíš mi do IP tvoj mail lebo tuna neviem načítať prílohy
Odpovedať
poslala som :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?