Penzion pri rybniku - Velka Paka

ahojte, mate niekto skusenost so svadbou v Penzione pri rybniku?
Odpovedať
Profilova fotka
Super miesto, hral som tam niekoľko svadieb :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, nemala som tam sice svadbu ja, ale boli sme tam u znamych na svadbe.. mne celkom vadilo ze sa tancovalo na terase, akurat dost fukalo, poprchalo a stale ked sme sli na parket mi bolo chladno v satickach takze stale sako .. ale inak sa v poho dalo :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my tam budeme mať budúci rok svadbu a známi, čo tam boli na svadbe si to pochvalovali :)
Odpovedať
Dakujem za info, tiez planujeme tam. Akurat zajtra mame stretko s manazerom tak som zvedava. Co sa tyka pocasia to zial neovplyvnime.. mame predbezne rezervovany termin na zaciatok juna tak snad bude prijemne nechcem ani horucavy.
Odpovedať
babenky, ziadna ina nemate skusenost?
Odpovedať
@slipper ahoj, my sme tu mali svadbu teraz 3. oktobra, z mojej strany absolutna spokojnost, nemohla som si vybrat lepsie miesto (mali sme 50 ludi). Jedlo bolo naozaj super (kazdy si pochvaloval), vyzdoba bola velmi pekna, obrad sme mali vonku, pocasie nam vyslo a majitelova manzelka si ozaj dala zalezat na reci, bolo to velmi pekne. Vo vsetkom nam vysli v ustrety, poradili, ked bolo treba, ale na druhej strane nas do nicoho netlacili, co si velmi cenim. :-)
Odpovedať
@slipper skús napísať soro88 😊
Odpovedať
@milliondollarbaby dakujeeeem, toto som potrebovala pocut :) my tam mate svadbu 21.5.16 cca 70 ludi a tiez obrad vonku... ake ste mali menu?
Odpovedať
@slipper my sme mali predjedlo lososovu pastetu s bagetkou, bazantiu polievku a potom svedske stoly - vysmazany cordon bleu (fakt som este lepsiu sniclu nejedla), filety zo zubaca na pore, pecene jelenie stehno so sipkovou omackou (stehno makkulinke a omacka velmi chutna) a plnene sampinony (pre nemasozravcov). Druha "vecera" (davam uvodzovky, lebo sme mali obrad naobed a koncili sme o 9 vecer) bol divinovy gulas (ten mi chutil asi najmenej, maso bolo na moj vkus trosku malo poobrezavane - no treba ma brat s rezervou, bo ja vyberam aj zilky z kuracich prs :-D - ostatnym vsak chutil)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
baby, je tam možné aj fotenie vonku? my sa tam ideme pozrieť cez víkend, ale zatiaľ sa nám to veľmi páči :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, ako ste prosim riesili ubytovanie hosti, ktori sa nezmestili do penzionu?
Odpovedať
Profilova fotka
@slipper Vedeli by ste mi povedať, aká bola približná cena na jednu osobu? My tiež plánujeme pozvať 70 ľudí na hostinu. Ďakujem! :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?