Penzión Zlatý Jeleň v Košiciach - skúsenosti

Profilova fotka
ahojte nevesticky.Potrebovala by som nejake informacie ohladom Penzionu ZLATY JELEN v Kosiciach..mate niekto s tymto miestom nejake skusenosti...Ci dobre alebo zle...len piste.
Odpovedať
Profilova fotka
@mihala414 My tam budeme mat svadbu 28.7.2018 tak ti potom mozem napisat.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj @mirksul No my mame 7.7 tam takze ti napisem ja :-) Ale dakujem ze si napisala ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Super. Nech vsetko vyjde podla vasich ocakavani. Budete tam mat aj obrad?
Odpovedať
Profilova fotka
@mirksul ahoj.Ano aj obrad.Len aby to pocasie klaplo..Aj tebe vsetko dobre a prijemnu zabavu.
Odpovedať
Profilova fotka
A oddavajuceho ste si už vybavili?
Odpovedať
Profilova fotka
Z matriky nam pridu rovno tam..Ale kolko vybavovania bolo...vsetko pobehat.Priatel z Ciech ja z Lucenca. :-D Ale uz to mame za sebov.Mozem este vediet ako riesite vyzdobu ci cez agenturu alebo sama.A aku hudbu ste nasli?
Odpovedať
Profilova fotka
No ved presne z toho mam ja najvacsi strach. My zijeme mimo Slovenska a prideme domov 2 tyzdne pred svadbou. Vraj si to musime vybavit sami tak dufam,ze sa to stihne. Na matrike v starom meste uz o nas vedia,ze potrebujeme oddavajuceho len potrebuju nejaky delegacny list z nasej matriky. A ten vraj bude stat 150 eur ci kolko. Strasne. No co uz. Vyzdobu nam budu robit: https://www.facebook.com/mojaoslava.sk/ Robia krasne vyzdoby a su aj cenovo velmi dostupny. Tiez nam budu robit slavobranu ale kyticu a pierka si musim objednat inde. To este riesim. Hudba - budeme mat DJ a aj zivu hudbu na redovy a asi 2 hodky pred tym. Na rozprudenie zabavy. DJ - https://www.facebook.com/fonbox.danie... Ziva hudba - https://www.facebook.com/SariskeParobci/ Danko je nas dlhorocny rodinny priatel a Sariske Parobci spolupracuju s mojim krstnym. Takze vrelo odporucam.
Odpovedať
Profilova fotka
No to my prideme tyzden pred a to nemam ani len saty kupene.Vcera sme sa vratili z Ciech a Slovenska kde sme museli riesit vsetky tieto papiere.Nic prijemne len behacky su s tym.Ale uz to mame vybavene.Agenturu mame aj my..inak by som nemala sancu co sa tyka vyzdoby.A mozem este niečo?Kde ste si kupovala saty a kolko vas vysli? Kolko budete mat hosti a kolko kolacov objednavate.My mame cez 80 hosti a s poctom kolacov som si nie celkom ista kedze bude aj teplo.Co sa tyka alkoholu vraj v Trebisove je jeden sklad kde mozete neotvorene flase doniest spet a oni vam vratia plnu cenu.Ibak ak by ste potrebovali typ...inak my budeme mat tiez kapelu (cigansku) ale starejsieho neriesim a ani ziadne zhanat nebudem.Pripitok budu robit svedkovia a vyhlasovanie bude robit hudba....Nebudem mat ani odobierku pride mi to strasne natahovanie casu ale kazdy ma inu predstavu.A v podstate sa ani nemam od koho odoberat kedze pride len mama. x-) Riesite aj nejake spolocne hry?Pekny vecer..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?