Plaza beach Prešov - skúsenosti

Ahojte, ma niekto skusenost so svadobnou hostinou v plaze beach? cena? chutne jedlo? dakujem
Odpovedať
Ahoj, ja som tam bla sp priatelom, teraz uz snubencom na svadbe jeho kamaratky. Bolo to zaciatkom septembra, takze bolo este fane teplo. Je tam super krasny a zaujimavy interier, no ked zapada slnko, tak sediacim velmi svieti do tvari, takze to moze byt take neprijemne hodinku dve vas tam bude opekat :) ale inak to bolo super. Jedlo bolo fajn, ale to zalezi asi aj na neveste a zenichovi ake jedlo si dali. Ale celkovo spokojnost a vazne, superkrasne prostredie. Daju sa potom spravit pekne fotky na majaku.:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ahojte, neviete niekto ako je to na Plaze beach co sa tyka ceny za menu/osobu a celkovo ceny za svadbu?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@susaanka Ahoj, nepodarilo sa ti dopatrať k nejakym informaciam ohladom svadby na plaze? :-)
Odpovedať
ahoj, nie...neriesila som to tam vobec.
Odpovedať
Profilova fotka
Našla som príspevok od jednej nevestičky z minuleho roku... Chcela by som Plaza Beach...ale za všetko si účtujú poplatky :( ..a cena na os 35eur + za každú prinesenú fľašu pár eur, za personál, za nealko....skamalo ma to...
Odpovedať
Znama tam mala svadbu, priestory pekne,je tam vyhoda ze moze byt svadba teda obrad vonku, jedlo dobre, ale okrem kolacov sa myslim neda nic priniest, teda mozete ale za kazdu flasu si uctuju, voda,alkohol nie su na stoloch ale zakazdym chodia casnici a oni nalievaju..pride mi to trochu divne, ked mam co ja viem od 15 do 03h tam sediet a kazdu pol hodinu kyvat na casnika ze chcem to a to..
Odpovedať
@thinka001 Mne to v zásade príde dosť na úrovni keď hosti obsluhuju časníci…osobne by som plastové flase od nealka a tisic sklenenych flias od alka na stoloch nezniesla =-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?