Pomoc s salou

Profilova fotka
ahojte, dnes mi volali, ze svoju svadbu nebudem moct mat v sale, kde som si ju rezervovala. vraj sa zmenil majitel a preto uz toho roku koncia. svadbu mam v aprili dnes som obvala vsetky restauracia a saly v Presove a vsetko je obsadene.... nemate niekto este nejake napady? alebo pomoc?
Odpovedať
@kejtyke tak toto ti nezavidim .
Odpovedať
@kejtyke ahoj :-) Presunúť svadbu :-( Ale to je už VŠETKO vychytané na budúci rok?! Možno dáka dedina poblíž.. Isto niečo nájdeš! Ešte len včera si sa to dozvedela! Držím palce!
Odpovedať
@kejtyke tohto sa inak aj ja trochu obavam..
Odpovedať
Profilova fotka
@kejtyke pravdepodobne sa jedná o Raffaello Hall, počula som o tom. Podstatné však je kolko máte hostí a možno by som Vám vedela poradit, chodíme zdobiť aj Prešov, tak nejaké sály poznám a Košice by Vám neprekážali?
Odpovedať
@kejtyke môžem sa opýtať, kde ti to zrušili?
Odpovedať
Profilova fotka
zrusili mi to vcera a mame okolo 100 ludi obvolala som uz vsetko mozne no obsadene je takmer vsetko a kedze ja som mala rezervovane aj kostol hudbu, kameru vsetko tak velmi s terminom uz hybat nemozem
Odpovedať
Profilova fotka
@kejtyke Skúste Hummer Lemešany je to síce mensie, ale 100 sa vojde, opak je zas ODK obrovský priestor, no pri peknom rozlození stolov sa zaplní, jedálenské priestory Mladosti, hotel Polo, kaštiel Fričovce skúsili ste aj tieto?
Odpovedať
Profilova fotka
@mojaoslava ano skusili mladost je obsadena a polo ma malu kapacitu a fricovce su pridrahe...... ale dakujem
Odpovedať
jedalen vysokoskol.internatu,,ul. 17.novembra, alebo sala migaš na zlatej bani..,v luboticiach je nejaka restika eden kde robia tusim tiez svadby,.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?