Poradíte sálu v Martine pre 80 ľudí?

Profilova fotka
hladame salu na svadobnu hostinu pre cca 80 ludi...bol nam ponuknuty motorest Rapid baby mate s nim nejaka skusenost?vopred dakujem za vsetky odpovede:)
Odpovedať
sestra mala v auguste 2013 svadbu v hoteli Victoria na Podháji, mala cca 70 ľudí, neskôr cca 10 prišlo k polnoci.... 100 % spokojnosť so všetkým, s prístupom, jedlom, službami, sála je naozaj veľmi pekná... môžem len odporučiť... a nebáť sa ceny, my sme z nej boli veľmi milo prekvapení....a s tiež sme sa rozhodli svadbovať tam, ale iba v salóniku :-)
Odpovedať
my sme zas mali svadbu v hoteli Turiec, taktiez sme mali cca 80 hosti. boli sme velmi spokojni, jedlo bolo vynikajuce, sala bola nadherna a so sluzbami sme boli velmi spokojni :) mozem len a len odporucit :)
Odpovedať
Profilova fotka
viem, ze v Ciernej Pani robia svadby, zmesti sa tam az do 200 ludi. len zevraj tam maju zlu klimatizaciu, takze v lete je tam horuco a nechcu moc otvarat okna, lebo su do dvora, a rusilo by to hotelovych hosti (to nam vravela casnicka).
Odpovedať
Profilova fotka
Skus pozriet Hotel Bystricka ( par km od Martina ), este sme tam nehrali, budeme hrat v auguste jednu svadbu, ale ked som tam bol na organizacnom stretnuti, velmi sa mi to pacilo...len otazka je, ako na tom budu s objednavkami...ci este budu mat nejaky termin volny...ale za skusku nic nedas ;-) ...
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný a nový priestor je aj Turčiansky dvor v Košťanoch nad Turcom, hned za Martinom.Bol som tam teraz na svadbe.Fotky doplnim do mojho albumu.
Odpovedať
My sme si zajednali Turciansky dvor, budeme mat okolo 70 hosti
Odpovedať
My máme cca 60 ľudí a tiež máme Turčiansky dvor a verím tomu, že sa tam zmestí aj omnoho viac hostí...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?