Poradíte veľkú sálu v okolí Púchova?

Nevestičky, neviete mi prosím Vás poradiť nejakú veľkú a priestrannú sálu v okolí Púchova? Máme veľkú rodinu a mám problém zohnať nejakú väčšiu sálu :( ... prípadne neviete ako je to s novým KD - divadlom v PU, aká je tam kapacita, prípadne či je to určené aj na svadobné účely? ďakujem
Odpovedať
ahoj, v novom divadle bol nedávno ples, ale kapacitu neviem...podľa toho, koľko ľudí potrebuješ...ale ak nad 100, tak asi v Púchove priamo nič s takou kapacitou nezoženieš :-( ja by som radila Gastro na Lednických Rovniach...švagriná mala cca 130 ľudí a v pohode sa vošli...a v Slatinách na poštáku kapacitu neviem..
Odpovedať
Profilova fotka
Divadlo má kapacitu nad 100 ľudí, okolo 130....ale radila by som sa ísť pozrieť aj na sálu Mikona oproti žel. stanici v PU....majú fajn cenu a je to aj veľké :)
Odpovedať
Profilova fotka
MBC Púchov sa chváli s kapacitou do 160 , horšie je to s obsluhou :( https://vimeo.com/82579663
Odpovedať
Profilova fotka
dobry den, v divadle v Puchove sme robili vyzdobu na ples, kde priamo v hlavnej sale bolo usadenych 136 hosti, dalej su k dispozicii dva balkony. Buduci rok tam bude aj niekolko svadieb, mozem poskytnut kontakt na zodpovednu osobu do IP. Pokial by ste netrvali priamo na Puchove, tak mozno by stala za obhliadku restauracia KMK na Lednickych Rovniach, robili sme tam svadbu pre 120 ludi a aj miesta na tancovanie podla hosti bolo dost. posielam link kde ju je trochu vidno http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend... ak by ste potrebovali viac fotiek, poslem do mailu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?