Poraďte miesto na malú svadbu v Bratislave

Devčata,plánujeme s přítelem svatbu na jún 2017 a máme následující představu: malá svatba(rodina)max.20 lidí - obřad a oběd(večeře).Sháníme nějaké pěkné, zajímavé místo v Bratislavě,kde bychom to mohli zrealizovat.Nechci klasiku na radnici,ale ne úplně klasické místo, baby friendly, a je nám jedno i den v týdnu(oslavu s přáteli potom budeme mít o víkendu). Poradila byste mi některá kde v Bratislavě bychom mohli svou představu zrealizovat?
Odpovedať
podobna tema je tu http://www.mojasvadba.sk/forum/miesto...
Odpovedať
@ketkac my sme mali po obrade skorú večeru pre 27 ľudí v televíznej veži na Kamzíku a bolo to super, netradičné miesto s krásnym výhľadom na Bratislavu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@betka2506 Tam su krasne miesta, napadlo mi aj Schoppa alebo Stroodel na Kolibe. Mali sme tam raz firemny vecierok. :-)
Odpovedať
@betka2506 A obrad jste meli kde?Já bych nejradsi spojila pekné místo,kde by nás oddali i kde bychom se dobře najedli.
Odpovedať
My sme mali svadbu v hoteli Modena, restauracia Maranello ristorante. Obrad sme mali priamo v hoteli, boli sme so vsetkym spokojni :) Na vonok je okolie hotela mozno trochu prilis 'komunisticke", no nam sa strasne pacili vnutorne priestory, ktore su velmi pekne zrekonstruovane. Obrad sme mali v kongresovej sale hotela, no viem, ze robievaju aj na terase restauracie, respektive zevraj aj v parciku, co je blizko.
Odpovedať
@ketkac obrad sme mali v obradnej sieni, síce jednoduchý, ale krásny, trochu upravený "po našom". V tom nám tam bez problémov vyšli v ústrety. Nechceli sme vyhadzovať ďalšie peniaze za obrad mimo siene, priority boli inde ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?