Poraďte miesto na svadbu pre 100 ľudí v Spišskej Novej Vsi

22. mar 2015140

Ahojte dievky,som tu samozrejme nová 🙂 Viete mi niektorá poradiť miestnosť, sálu, čokoľvek pre cca 100 hladných zábavychtivých svadobčanov v Spišskej Novej Vsi a blízkom okolí? Budem Vám fakt vďačná !!!!

• Ahoj, hotel Cingov v Slovenskom raji, 2.poschodie ma taku kapacitu. My sme mali svadbu na 1.poschodi, tam je to mensie, ale my sme mali iba 70 hosti. Vrelo odporucam!

• @adka_misko  Ahoj Adi, Cingov som mala vyhliadnuty,ale termin mi nezapasoval velmi 😞 takze patram dalej....ale aj tak vdaka!

• Potom jedine Reduta v SNV ma taku kapacitu alebo v Levoci divadlo

• Sponzor fóra
  • Ahoj moja sestra mala v Danišovciach 117ľudí ,všetkým sa tam velmi páčilo,boli sme zo všetkým velmi spokojný,nádherná výzdoba a užastne jedlo,vrelo odporúčam...pozri si na FB :Svadobka pod levočskou bránou je to v Spišskej Novej Vsi.

• @markolino  V Redute sa neviem dovolat kompetentnej osobe a mam pocit,ze pani,co mi tam dvihne telefon, je prave po prebudeni a rychlo si nevie spomenut,kde pracuje... 🙂) Ale vdaka za tipy. Predbezne sme rezervovali Floru na 10.8.2013

• @barbora_regi   dakujem 😉

• neviem ci na flore to nebude natesno aspon tanecny parket urcite

• Ahoj jozkova_lula, my sme tiez chceli mat na Flore alebo Park hotel, ale ako ty mame cca 100 ludi a nechcem aby v Agusute sa tam ludia tlacili ako sardinky 🙂
    Nakoniec mame v Redute , ja som si tam zasla priamo osobne, hned nam ukazali aj salu takze mala som prehlad ako to tam bude asi vyzerat, a uz teraz sa tesim 🙂 tak dufam,ze si vyberies dobre , drzim palce 🙂

• @markolino  na flore by to teda bolo urcite na tesno 😃 ale nakoniec sme sa rozhodli pre redutu v snv....dovolala som sa kompetentnej osobe a uz je ruka v rukave 😉) 10.8.2013 yes yes yes 😃DDDD

• tak prajem peknu svadbu

• @markolino  DAKUJEM! 😉

• A vies mi dat kontakt na niekoho v redute? Tiez planujem svadbu 😉

dik

• ake su priblizne ceny v redute alebo parkhotel ci flora? myslim prenajom miestnosti a jedlo na cely vecer/noc... uvazujeme prave nad tymito miestami, hoci reduta sa nam zda asi velka, kedze my budeme mat tak okolo 50 ludi.... dakujem 🙂

• Ahojte viete mi niekto poradiť miesto na svadbu s kapacitou 140 osôb a aby bol veľký priestor na tancovanie? ďakujem

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov