Poraďte miesto na svadbu pre 60 ľudí vo Veľkom Krtíši

Profilova fotka
Ahojte, chcem sa spytat ci mate nejaky tip na miesto svadobnej hostiny v okrese VK (okolo 60 ludi, plus asi pre 30 ludi ubytovanie). Dakujem za kazdu radu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aqatermál Dolná Strehová
Odpovedať
Profilova fotka
@sinkinqua ja budem mat svadbu v hoteli Aquatermal Dolna Strehova mam cca do 80 hosti a ubytovanie pre cca 30 hosti. Zatial som nadmieru spokojna s nasim vyberom. Ak by si chcela nejake info kludne napis :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, rozmyslala som aj nad Aquatermal, len sa mi to zdalo trochu drahe. Co mam feedback od kamosky za bufetove stoly, salu a vyzdobu dali cca 4.000 eur pre 60 ludi (plus este saty, fotograf, atd.) Mozem sa spytat na vasu pribliznu cenovu ponuku? Verim ze priestor je tam pekny, ale kedze ideme v BA kupovat byt, nechcela by som minut majland :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sinkinqua feedback mas spravny :) zial, je to tak. Ja pocitam trosku viac ako si pisala ( budeme mat ,ale asi 20 izieb a apartman obsadenych). Ja som z LC a fakt som si pochodila vsetko od BB, ZV,LC a nakoniec to robime tu. Uprimne najviac mi zalezalo na servise a jedle- aby sa hostia citili super.Ak by si chcela svadbu v stane tak si pozri Zlaty DUkat vo Zvolenskej slatine- ponuka bola ovela priaznivejsia, stan maju nadherny kuchyna je super- majitel ustretovy a fakt mily. Urcite ked pojdete okolo, tak sa zastavte :) to by bola moja druha moznost :) ale to uz je asi velmi daleko pre teba.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za info, ja este zvazujem Penzion u Vinara vo VK, je to nove, ten styl nam celkom sedi (v lone prirody :) ) Ale tiez stale mapujem, skusim pozriet aj ten Zlaty dukat, aj ked naozaj je to uz dost daleko. Dakujem za tip. Dufam ze sa svadba vydari podla predstav! :) drzim palce
Odpovedať
Profilova fotka
Naša práca v Zlato Dukáte
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
A čo tak Hotel Divín pri priehrade Ružiná ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?