Poraďte miesto na svadbu v Banskobystrickom kraji

Viete mi prosim poradit nejake pekne miestecko - penzion, hotel v tichom prostredi so zahradou na strednom Slovensku? Kapacita saly minimalne 70 osob. Taktiez by sme potrebovali aj moznost ubytovania hosti. Dakujeeem :)
Odpovedať
@blondina9 Toto by mohlo vyhovovať Tvojim požiadavkám :) http://www.sportcentrum-ekoma.sk/ skús pozrieť ;-) len je to v okrese ZV...
Odpovedať
Ak mas vacsi rozpocet Villa27 v Tajove, potom su tu chata Lubetha v Lubietovej, hotel Gala v Hronseku, a penzion Zlaty Dukat v Zv.Slatine.
Odpovedať
Dakujem pekne za inspiracie, pekne miesta, pisali sme niektorym :) Prosim a nahodou nieco blizsie k Breznu?
Odpovedať
Profilova fotka
Www.livka.sk www.bombovo sk
Odpovedať
Skús pozrieť penzión Lucs v Heľpe.
Odpovedať
Zbojská...nové, nádherné prostredie, kvalitné služby, možnosť ubytovania, nová zvonica, možnosť perfektných fotiek...fakt super!
Odpovedať
@mika5555 Prosim Ta myslis Zbojsku chatu alebo salas? Popripade nejaky kontakt? Mas aj vlastne skusenosti? dakujeeem :)
Odpovedať
@meggy84 Na Helpe sme boli znamej na svadbe, penzionik super len nam tam chyba vacsia zahrada, pretoze by sme chceli riesit obrad vonku :)
Odpovedať
@blondina9 Myslím salaš...mám aj vlastnú skúsenosť...majú úplne nové priestory nad salašom, nádherné , s krásnou výzdobou, najmä na jar a v lete je tam nádherne...svadobčania vedia využiť dokonca wellnes a kúpanie sa v kadiach s vodou vonku...priestory sú široko ďaleko najkrajšie
Odpovedať
Pekná svadba vonku môže byť V Čiernom Balogu V skanzene. Je tam drevený kostolík, môžete sa fotiť pri parnej lokomotive je tam totiž ciernohronska železnička. Veľmi pekné prostredie, ale hostina buď penzión Zelený dom alebo Koliba pri vleku.
Odpovedať
@mika5555 Paradne miesto, dakujem krasne za radu :) Maju tam aj moznost ubytovania hosti a kapacita miesta hostiny? Urcite sa tam pojdeme kuknut...
Odpovedať
Kapacitu v tomto roku zväčšili o krásnu halu, výborne riešenú a vyzdobenú vo vnútri...ubytovanie je tiež peckové, všetko zabezpečia!
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?