Poraďte miesto na svadbu v Košiciach

Profilova fotka
Hladam pre znamu. Povodne svadba mala byt v Ges Klub Kosice kedze by na oslave malo byt priemerne 70 hosti lenze nakoniec sa zistilo od znamych ze sala je sotva pre 40 ludi pritom to uz znamena ze je tlacenica na parkete. Hrozne, a to vravia ze je kapacita do max 150ludi. Prosim poradte nieco krasne kde to neni predrazene v Kosiciach.
Odpovedať
Profilova fotka
Ta velka sala urcite nie je do 40 ludi. Tvojich 70 sa tam v pohode zmesti, aj miesta na parkete budete mat dost. Ja som tam sice svadbu nemala, ale videla som albumy neviest odtialto, ktore mali svadbu prave v Ges. Ale najlepsie je ist a osobne to vidiet, aby si si utvorila vlastny nazor.
Odpovedať
@irenamx_ my sme mali svadbu v Hoteli Centrum, majú tam rôzne veľkosti sál a naozaj veľmi dobré ceny. S manažérom sa komunikuje veľmi dobre, so všetkým - od jedla, výzdoby sály, prístupu, ubytovania sme boli maximálne spokojní. Nech známa skúsi tam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Az teraz som si vsimla, ze zistujes pre znamu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sunnyke ano pre znamu, jej byvale spoluziacky ktore tam mali stuzkovu sa velmi stazovali na tento hotel
Odpovedať
Profilova fotka
@didaa13 mate email na manazera? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@irenamx_ ake je tam jedlo, sluzby a pod. to uz neviem, ja som len reagovala na velkost, ze to urcite nie je pre 40 ludi :-)
Odpovedať
My sme tam mali stuzkovu gesko rozhodne nie je pre 40 ludi, ok na tych schodoch sa nevojde viac ludi nijak raz aj tak aj to jakakych 48 ed dobre ratam by sa tam vojst malo a dole na parkete je habadej miesta.... my planujeme svadbu s poctom 97 a dost pozeram aj na cenu menucka a priamo v kosiciach pripaalo do uvahy len gesko aj rozlohou aj cenou..... staci si pozriet fotky ze je to myslim ze velmi velky priestor
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?