Poraďte miesto na svadbu v Tatrách

Profilova fotka
ahojte baby mal uz niekto z vas alebo bol na svadbe v tatrach? ake miesto odporucate?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
rozmyslala som nad hotelom borovica na strbskom plese,bol tam uz niekto?
Odpovedať
v tatrach je priestoru a priestoru. velmi vela moznosti. Villa Siesta - osobna skusenost, ale aj Atrium hotel (o tom som len pocul, ze je dobry)
Odpovedať
Profilova fotka
Hotel Hubert, chodia sa tam svadobné páry fotiť (medzi Gerlachovom a
Odpovedať
Profilova fotka
@fajne_torty dakujem za radu ten hotel hubert si pojdem pozriet :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@matuskusnir dakujem za radu, v atriu som uz bola pripada mi dost uzky a maly parket, no neviem a villa siesta by bola super,keby mali vacsiu kapacitu :-( hovoris miest a miest a ja som uz cele tatry 3x obehla a nic nesedi :-( bola som v borovici robia len v kongrosovej hale ktora vyzera katastrofalne, hotel hills krasny no strasne malicky,hotel slovan vsetko sedi len ten koberec a stlpy v sttrede, hotel panorama mala kapacita grand hotel st.smokovec sala ta pekna ma kapacitu 70 a ja chcem jest a tancovat v jednej miestnosti, hotel kukucka krasny kapacita 60 ludi, hotel amalia krasny kapacita 80 ludi zacinam byt zufala ;-(
Odpovedať
@darsy22 ok..uz nebudem mat huste reci. Osobne co poznam je aj tento http://www.grandhotel.sk/sk/slavnosti..., ale zdal sa mi az prilis drahy. no neviem, ci bude vyhovovat kapacitne. alebo potom skoro rovnaka cenova relacia je Kempinsky hotel na Strbskom Plese.
Odpovedať
Profilova fotka
alebo aj Grand Hotel Praha v Lomnici, ci Tri Studnicky v Demenovskej. Kempinski je nadherny
Odpovedať
Profilova fotka
ano ale kempinski berie na osobu 180 eur a na to nemam naozaj ani ja....grand hotel stara lomnica bol moj sen len sa asi nebude dat zrealizovat,kvoli tomu ze mam vela ludi a do jednej miestnosti ako som chcela tancovat a sediet sa to neda tri studnicky su nadherne ale aj dost daleko uz pre mna a kapacitne neviem ci by sa to dalo ...
Odpovedať
Ja budem mať svadbu v hoteli Amália, ale tam sa vojde maximálne 70 ľudí, tak neviem, či ti to bude vyhovovať. Tatranské hotely sú veľmi drahé, podľa mňa až príliš. Inak počula som, že hotel Agro vo Veľkej Lomnici je v pohode...a má dosť veľkú sálu...skús.
Odpovedať
Profilova fotka
hotel Kolowrat v Tatranskej Javorine, je to bývalý vládny hotel
Odpovedať
keby mám možnosť vydať sa v tatrách, tak určite na lomničáku
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ozivujem diskusiu :) Viete niekto o peknom a romantickom mieste ( hotel, penzion) na svadbu vo Vysokych Tatrach? Pre cca 50-60 ludi? S peknym zariadenim, dobrym jedlom...a taaak..hladam nieco skor utulne, teple farby, mozno krb...take horske...nie ultramoderne a zase ani nie take, co pamäta doby minule :P Este keby to bolo v co najtesnejsej blizkosti prirody, dalej od zastavanych miest.. (ale zaroven blizko do niektore z kostolov) bolo by to uplne idealne. :) Neviete o niecom podobnom? Vdaka :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
ja som mala svadbu v kempinskom a maximalna spokojnost obrad priamo pri jazere, vsetko bolo dokonale 60 ludi sa tam zmesti v pohode, akurat, ze cena je vyssia, ale zas, vsetci boli nadseni. Ocakavali nieco snobske, ale bolo to velmi prijemne.
Odpovedať
Profilova fotka
@leak61 Co penzión Strachan Ždiar? My tam máme o dva mesiace :) Len neviem koľko majú kapacitu...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
kamarati popradcania, poradte prosim, hladam pre 60 ludia nieco na styl koliby/salasa, ludove - drevo kamen, na styl takej prirodnejsej, uvolnenejsej svadby. Cize ziadna klasicka sala? viete poradit?
Odpovedať
@leak61 presne ako si to napisala, ja si predstavujem take nieco. citacia - leak61 Ozivujem diskusiu Viete niekto o peknom a romantickom mieste ( hotel, penzion) na svadbu vo Vysokych Tatrach? Pre cca 50-60 ludi? S peknym zariadenim, dobrym jedlom...a taaak..hladam nieco skor utulne, teple farby, mozno krb...take horske...nie ultramoderne a zase ani nie take, co pamäta doby minule :P Este keby to bolo v co najtesnejsej blizkosti prirody, dalej od zastavanych miest.. (ale zaroven blizko do niektore z kostolov) bolo by to uplne idealne. Neviete o niecom podobnom? Vdaka - Bohuzial zatial sa mi nepodarilo zohnat. je to smutne ze v takej velkej a "frekventovanej" oblasti ako su VT a dolina mezi VT a NT nie je nieco co by zodpovedalo tejto predstave - utulne, romanticke, obklopene prirodou, ale zaroven s dobrymi sluzbami a dostatocnym priestorom. bola som uz na 2 svadbach v Cesku, kde to bolo kuzelne, a pritom to nebola ziadna znama turisticka oblast.
Odpovedať
Hotel Solisko, napr. alebo Koliba na Strbskom plese. @merig
Odpovedať
Profilova fotka
@merig @zuzanakollar Penzión Strachan alebo Mountain Resort Ždiar :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@virginia Ahoj, ja planujem svadbu v Kempinski a tak zhanam niekoho kto tam uz mal svadbu. Mohla by si mi prosim ta napisat viac informacii, kolko na osobu, co ste si mohli vy zadovazit a mohlo byt len z hotela, mali ste svadobneho koordinatora, ako to bolo s personalom a ubytovanim pre hosti. Dakujem. Nada
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahoj. Planujeme svadbu pre 13 ludi (vratane mladomanzelov) v roku 2017 (maj - august) niekde v Tatrach (Tatranska Lomnica, Stary Smokovec, Strbske Pleso,...). 6 hosti z 13 su anglicky hovoriaci, no s polskymi korenmi. Chceli by sme sa zosobasit v nejakom peknom historickom/drevenom kostoliku a hostinu by sme chceli mat v tradicnej slovenskej kolibe s obsluhou v krojoch, resp. v peknej tradicnej slovenskej restauracii. Tiez by sme chceli mat slovensku kapelu, ktora by hrala a spievala tradicne folklorne slovenske piesne a tiez aj moderne (resp. aj anglicke). Po svadbe by sme chceli byt ubytovani v tradicnej drevenici (nie hotel) asi 1 tyzden, najlepsie s polpenziou (s moznostou ranajok a vecere), resp. stravu by sme si vedeli zabezpecit sami. Styria z hosti (2 dospeli a 2 deti) by zostali ubytovani o tyzden dlhsie (uvazujeme o tom). Prisim tiez o odporucanie kam ist v okoli Tatier (Dunajec rafting, Zakopane, ....). Prosim o odporucanie. Dakujem. Anna
Odpovedať
Profilova fotka
@chanel_no2 Penzión Strachan Ždiar/Mountain Resort Ždiar/Kostolík Tatranská Javorina/Tatranská Lomnica (záleží či ste katolíci, alebo evanjelici) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Na výlet odporúčam poľské Tatry, hlavne Morskie oko a Kasprowy :-)
Odpovedať
Dakujem za odpoved. Hladame maly rimsko-katolicky kostolik v Tatrach (Stary Smokovec, Tatranska Lomnica, Strbske Pleso a okolie) pre 13 ludi s moznostou dvojjazycneho sobasa, anglicko-slovenskeho. Rozmyslali sme aj o svadobnej hostine v jednom z grand hotelov, no s miestnostou len pre nasu malu skupinku, resp. so sukromnou castou v restauracii. Viete mi popradit?
Odpovedať
Profilova fotka
@chanel_no2 Skúste ich kontaktovať http://www.rkctatry.sk/ :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@chanel_no2 Daj nam vediet potom prosim, ze co si nasla. Ja/My sme podobny pripad. Svadba v Tatrach cca 15 ludi, priatel Australcan. Cize dvojjazycny obrad. Jediny rozdiel co my mame by bol, ze obrad by nemusel byt v kostole, ale by bol na mieste svadobnej hostiny alebo v prirode. Mne sa pacia Tri Studnicky hotel, je krasny. Budem ich kontaktovat :)
Odpovedať
@ivanaaa11 Ahoj Ivana. Dakujem za spravu. My sme sa nakoniec rozhodli zosibasit sa v Londyne (konkretne v Richmonde, kde byvame) a nekomplikovat si zbytocne zivot. Bo sobas by musel byt dvojjazycny, vsetky certifikaty v slovencine (z kostola a z matriky) by sme museli dat prelozit do anglictiny a tiez overit apostilou. Atd.... Zelam vam vela stastia a nezabudnutelnu svadbu.:-) Anna
Odpovedať
Profilova fotka
Svadby v Tatrách majú svoje čaro:)
Odpovedať
Ozivujem diskusiu...my hladame v tatrach alebo okolie pre cca 150ludi ...uz neviem,kde hladat...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?