Poraďte miesto na svadbu vonku v Žiline a okolí

Ahojte baby, prosim vas neviete mi poradit ci existuje nejake pekne miesto v Žiline alebo v okoli kde sa da urobit obrad aj hostina vonku? Okrem Villa Necas. Na cene nezalezi. Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Alex, možností je viacero, záleží koľko ľudí plánujete mať. V Žiline je Villa Budatín, hostina je v stane a obrad v parku Budatínskeho hradu a od leta/jesene 2016 by mala byť vysvätená aj hradná kaplnka. V Rajeckých Tepliciach je Penzión Villa, tu môže byť aj väčší počet ľudí, hostina je tiež v stane. Pre menší počet ľudí a obrad vonku, svadba vo vnútri je Slnečný pavilón.
Odpovedať
Ahoj, my sme to tiež riešili, len sme zistili, že tie stany sú hroooozne drahé :) Veľmi pekný veľký park majú v Kaštieli Krasňany, kde v pohode rozložíš veľký stan a v kaštieli je aj pekná kaplnka, kde je možné mať civilný obrad. Je tam strašne ochotný prevádzkar a dá sa dohodnúť na všetkom možnom aj nemožnom čo by si chcela. Skús pozrieť http://kastielkrasnany.sk/svadby, ale lepšie je vidieť, lebo zatiaľ nemajú na stránke toho veľa, keďže ešte len začínajú. Potom ešte skús Village rezort Hanuliak, aj u nich sa dá spraviť svadba vonku. Sama majiteľka ide mať svadobný obrad vonku a hostinu vnútri, ale je to tam veľmi pekné a dá sa dohodnúť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
A preco nie Villa Necas? Kamoska tam mala svadbu a bola to nadhera :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Neviem, či to stále riešite, ale Villa Budatín nefunguje a podľa mňa sú Villa Nečas a Village resort Hanuliak hrozne drahí. Ale keď na cene nezáleží, tak prečo nie Chateau Gbeľany?
Odpovedať
Profilova fotka
kaštieľ Krasňany :) tam je krásne :)
Odpovedať
Ahoj poraďte nejaké miesto okolí Rajeckých Teplíc na svadbu vonku a nejakú agentúru zapožičanie stanov. V penzión villa to už neorganizuju a slnečný pavilón je malý. Ďakujem
Odpovedať
V okolí Žiliny určite Village resort v Hanuliak v Belej, vonku vedia spraviť krásny obrad, aspoň podľa fotiek a príjemný prístup majiteľov, dobre sa s nimi komunikuje a dá sa na rôznych veciach dohodnúť - vlastná skúsenosť, lebo aj my tam budeme mať svadbu. Na Chateau Gbeľany moc pozitívne ohlasy nie sú a sála je priam príšerná, i keď obrad vonku môže aj tam byť nádherný a ak máte menej hostí, tak hostinu vedia vystrojiť v menšej reštaurácii, kde sa ide hneď z nádvoria :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?