Poraďte pekné miesto na svadbu v Humennom, Snine

Ahojte dievčatá, vedeli by ste mi poradiť pekné miesto na svadbu - lokalita Humenné & Snina, cenovo dostupné a hlavne ešte tento rok? Ďakujeem
Odpovedať
Profilova fotka
v humennom uz mozno vsetko obsadene, ja mam v he na trojke pizza bowling a svadbu sme riesili v septembri a ledva nieco bolo volne.ale za opytanie nic nedas, som s nimi velmi spokojna
Odpovedať
Akurát som to pozerala, majú pekné priestory, napísala som, uvidím. Ďakujem za info :)
Odpovedať
Profilova fotka
HUMENNE - penzion Aston, hotel Alibaba, Hotel Karpatia, Kasska, RoH, hotel Merrys je tam toho dosť ale na tento rok neviem ci nieco zozenies :) @vladik66 nakolko je rezervovane uz rok do predu dva ja mam 7.10 a rezervovane mam asi od minuleho roku od aprila:)
Odpovedať
@ariannazara už nám aj podpisovali, ešte sú nejaké termíny aj v Alibabe, Karpatia je tiež 1 termín, len ten je dosť skoro. A chcem sa spýtať,poznáš reštauráciu Appetito? Pozerala som ich nové priestory na fb a veľmi sa mi to páči, len neviem ako tam varia. Z Merrys sa ešte neozvali, nevieš náhodou, ako je to tam cenovo? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@vladik66 v Apetite som mala prax cez skolu 😁 ale neviem ako to tam vyzera teraz po novom musim pozriet na FB :) Na Podskalke myslim ze ako vsade sa vopchas do 25 eur na osobu tam ma vela ludi :)
Odpovedať
Profilova fotka
@vladik66 inak ja som strasne chcela v Karpatii tam dole je krasna sala ale nemali volny termin😞
Odpovedať
@ariannazara Nám napísala, že má na 24.6. - len to nám je skoro, ale je tam naozaj pekne :) A kde nakoniec budeš mať svadbu? Ešte som písala do Sniny do malej svadobky, tak uvidím. Budeme mať tak 60 ľudí, cca 40 by sme potrebovali ubytovať. Som zvedavá, čo povieš na apettito :) Ja mám muža zo Sniny a ja som zo ZH, tak to veľmi ani nepoznám.
Odpovedať
Profilova fotka
@vladik66 vyzera to tam dobre :) ja budem mat v penzione Aston :) v Alibabe je strasne draho volila by som lacnejsi variant ked chces aj ubytovanie :) ale rok 2017 je uz urcite vsade zarezervovany 👎
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. My mame svadbu v Merryse, bola to pre nas najkrajsia sala. Zalezi, ci preferujes svadbu v meste, alebo v prirode. Salu sme zajednavali v juni 2016 a prvy volny termin mali 20.5.2017. Boli sme pozriet v Bowlingu, Astone a Merryse. V Snine je pekna sala vo svadobke, alebo u Cicka, penzion Adria, tam by si ubytovala aj tych ludi. Vela ludi si zajednava salu aj v Belej n Cirochou, co je cca 5 km od Sniny. V Snine je svadobka, ako aj vsetky dobre saly davno obsadene, dokonca aj v piatky. Co sa tyka Appetita, na ktory si sa pytala vyssie, tak tam som pocula, ze bezne menu sa neda jest, ale ratam, ze na svadbu varia inak. Ak ta nieco zaujima, kludne sa pytaj cez IP :)
Odpovedať
@ariannazara a v Astone je dobre? nám je priorita Snina, len v Humennom je viac možností ako tam. Zatiaľ, je všade dáky ten 1 - 2 dátumy voľné, tak už len musíme dobre vybrať :) A hudbu budeš ako riešiť?
Odpovedať
Profilova fotka
@vladik66 v Astone mali vsetky moje kamosky bola som pozriet a pacilo sa mi :), tak som vybrala, hudbu mam Rolland z Circa podla skupiny som vybrala salu :) oni su super skupina vzdy som ich chcela ale taktiez 2 roky do predu rezervovany :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?