Poraďte pekné svadobné priestory v Prešove a okolí

Ahojte budúce alebo aj bývalé nevestičky :-) Viete mi prosím poradiť pekné svadobné sály/priestory v Prešove, Košiciach alebo ich okolí? Žiadne jedálne ale naozaj výnimočný priestor, najlepšie ak by to bol komplex, kde je možné sobášiť sa vonku. Kapacitou tak okolo 100 ľudí. Ďakujem vám!
Odpovedať
@lucka20111 PKO Cierny orol je asi najvynimocnejsi priestor (tam sme mali svadbu aj my), ale nema ziadne vonkajsie priesory na sobas. Ak chcete nieco vonku tak potom kastiel Fricovce.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka20111 Určite odporúčam Péchy Castle.
Odpovedať
Profilova fotka
Možno tratoria je to príjemné prostredie ....
Odpovedať
@mojaoslava Péchy Castle sa mi veľmi páči, len sa trošku obávam cien. Viete mi aspoň približne povedať koľko tam stojí svadba v stane so všetkým? Ďakujem @coolgirl_d a @darklol Ďakujem za dobré tipy :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka20111 To bohužiaľ neviem, skúste im napísať iste Vám zašlú cenovú ponuku. Taktiež bude možno problém s obsadenosťou. Takýchto priestorov je naokolo málo, preto sa väčšinou rezervujú veľmi skoro vopred. Avšak priestor je uzavretý kaštieľ+záhrada na ktorej je stan. Stan krásny biely aj s "olátkovaným" stropom (nie všetky stany to majú). Nad stanom sa nachádza posedenie z lavíc, kde je možnosť večerného grilovania kuchárom - podľa môjho názoru veľké prekvapenie pre hostí (málokde je toto v ponuke). Možno ešte Šarišpark- taktiež svadba v stane a obrad možný vonku, na ubytovanie chatky, no jedná sa o otvorený priestor s parkoviskom pre ostatných hostí. Prípadne ešte Reštaurácia Išľa to je tiež uzavretý priestor s reštauráciou a iste aj tam je možnosť obradu vonku. Prikladám foto ešte oboch dalších. Snád som poradila. Držím palce. p.s.: ešte ma napadá jeden priestor Zwicker s koníkmi, taktiež uzavretý, no cenovo tiež neviem. :)
Odpovedať
@lucka20111 Kastiel Fricovce :) Svadby robia aj v parku aj na terase,zmesti sa tam okolo 150 ludi,varia perfektne,da sa tamaj ubytovat hosti a cenovo ziadna kalamita :)
Odpovedať
@mojaoslava veľmi ste pomohli, ďakujem :-) @sweetluska Fričovce sú jednoznačne v mojom výbere. Viete mi povedať približné ceny? :-)
Odpovedať
@lucka20111 Ahoj, určite by som Ti odporúčala penzión St. Martin v Spišskej Kapitule. Majú stan na záhrade, varia úžasne, máš krásny výhľad na Spišský hrad... Pozri fotky z našej svadby
Odpovedať
@lucka20111 ak mi do spravy poslete mail,tak preposlem :) mali sme tam svadbu cize mam presnu kalkulaciu :)
Odpovedať
@terezinha Taktiež ďakujem za nápad. Je to síce ďalej ale aspoň mám ďalšiu alternatívu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?