Poraďte reštauráciu na svadbu v Banskej Bystrici

Ahojte, prosím o radu. Hľadáme reštauráciu v Banskej Bystrici, budeme mať 45 hostí. Najlepšie okolo námestia, ale aj vzďialenejšie. Nebudeme mať klasickú hostinu do rána, skôr slavnostnú večeru, (takže nemusé byť miesto na tancovanie) a potom také volné posedenie, okolo 8-9 by sa koncilo. Máte nejaké tipy ?
Odpovedať
@lentilka92 ahoj, skúšali ste Kúriu? Neviem akú majú kapacitu, no keď sme tam robili menšie oslavy a meetingy, tak sme boli veľmi spokojní. Jedlo výborné, obsluha na 1 aj prostredie je pekné :)
Odpovedať
Profilova fotka
Kaštieľ Bocian vlkanová
Odpovedať
Caute, neporadim vam kde, ale kde urcite NIE v Banskej Bystrici!!! Takze urcite NIE v Beniczky restaurant na 1. posch. Rovnaki majitelia aj Restauracia Basta. Obsluha mila, priestor pekny, prevadzkari (zaroven majitelia) uplna katastrofa. Pri priprave svadby sa majitelka tvari totalne otravene, neochotne, vsetko vie samozrejme najlepsie, Vy ste len blbecek, ktory zbytocne otravuje. Keby bolo viac casu, urcite by sme to zrusili davno pred svadbou. Bonbonik ale prichadza az po svadbe pri jej vyuctovani. Zrazu sa dozvedate, kolko litrov dokaze vypit aj male dieta. Okradacka nehorazneho rozmeru. Ked majitelovi namietate, nerealnost poloziek fakturovanych napojov, vrieska, trieska pastou do stola, driape fakturu, na dalsi den sa vyhraza sudom. Nepotrebujem sa na nikom vyvrsit, len si davajte pozor na taketo prevadzky. Ja urcite do uvedenych priestorov uz v zivote nevkrocim.
Odpovedať
@lentilka92 Ahoj, co tak ta restauracia Boca ? Tusim s atak vola, je to na Dolnej ak sa nemyslim v centre, a sice som tam bola iba jest, vzdy mi chutilo. A vonku maju krasne priestory aj na fotenie. Raz som tam videla aj tu oblukovu miestonost na svadbu urobenu ( ak sa dobre pamatam tak presne ze len vecera slavnostna) a bolo to vcelku pekne. ;-)
Odpovedať
Bude v Boce, dakujem za rady, tiež sme boli u Beniczkeho a spravali sa ku nám akože " vy nato aj tak nemáte a len zbytočne otravujete" ani neboli ochotní sa pozrieť, či ten dátum je ešte voľný...Ale s Bocou som spokojná, veľmi milá pani, všetko sa vybavilo raz dva.
Odpovedať
@lentilka92 Boca je tiež dobrá voľba :) mali sme tam 2 promočné oslavy a boli sme maximálne spokojní :)
Odpovedať
prosim vas neviete nahodou ako je to v Boce cenovo?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@safira8 s cenou sme boli spokojní, samozrejme cena je od toho, čo všetko tak chcete mať. Ale Pani čo to má na starosti hovorila, že celá svadba u nich vychádza v prepočte okolo 30- 35€ na osobu. Alkohol si možete doniest vlastný.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?