Ahojte kocky,
viete mi niektora poradit s vyberom svadobnej saly v Ziline pre okolo 100 ludi? Co najblizsie k centru, cena az tak nerozhoduje, ale kvalita sluzieb ano. ake mate skusenosti?
Vopred vdaka,
Eva
Ahoj, my sme s manzelom mali svadbu minuly rok v restike Il Padrino. Bolo nas okolo 100 ludi... pekne sa o nas postarali, obsluha super a jedlo jedna mnamka :) cenovo to na moje prekvapenie vyslo celkom prijatelne... Aj ked najprv ta suma bola vyssia, ale ked sme sa stretli s majitelom, trosku sme ju skresali tak aby boli obe strany spokojne :) takze odporucam! :)
ahojte dievčata tiež hladam priestor na svadbu pre 100 ludi ale aj so sedenim vonku, môže byť aj okolie žiliny terchova kysuce rajec... viete o niečom? dakujem :)
@fl0ver event house som bola pozrieť ale to je strašidelne miesto tmave bez okien neutulne proste montažna hala a vonku okolie hrôza priemyselna zona... vila nečas je krásna tu by som brala hned... sedim nad zoznamom a premyšlam ktorych 30 ludi obetovať aby som sa tam vopchala :-) :-) :-)
Ahojte slecny, pre vsetky, ktoré chcete svadbu pre viac ako 100 ludí, odporúčam novootvorenu sálu v Kinekuse na Rosinskej ceste. Sála je nádherná s možnosťami rôznych osvetlení.
http://salazilina.sk/
@kikusiacik Môžem sa opýtať nejakú fotku alebo niečo ako to tam vyzerá náhodou nemáte? Lebo na internete nemôžem nič zohnať a potrebujem predstavu. Ako to bolo s parketom? Dosť miesta pre tých cca 100 ľudí? Bol hneď pri stoloch alebo v nejakej inej miestnosti? Ďakujem :)
@jane3000 podarilo sa ti zistiť bližšie info o tej novej sale na rosinskej ceste ? Ja som ich dvakrát kontaktovala cez kontaktný formulár o bližšie info a žiadna odpoveď po druhé neviem presne či je to v tej novej budove v kinekuse... Ak máš bližšie info mohla by si napísať