Poradte svadobnu salu v Novych Zamkoch

ahojte potrebovala by som poradit nejaku salu alebo priestor na svadbu v novych zamkoch pripadne blizkom okoli na priblizne 100 ludi. hladame nieco s dobrou cenou a nieco pekne... v ponuke mame Royal...kedze sme ho videli iba na ich webovej stranke, nevieme si to dobre predstavit ake to tam je...hovorili nam ze to tam nieje modernizovane takze sa toho obavam..ja.niesom z tohto kraja a obaja zijeme v zahranici tak by nam vasa pomoc pomohla vo vybere. vopred dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
skúste reštauráciu Berek, prípadne hotel Grand , ale aj Royal je fajn - cenovo najlacnejší bude Royal
Odpovedať
mne sa velmi paci berek ale cenovo je najdrahsi a nevyhodny kedze ani alkohol si nemozeme doniest... royal je asi najlacnejsi len ma stve ze nieje modrnizovany.
Odpovedať
Profilova fotka
@skvarocka Ked sa Royal vyzdobí vyzerá super a budete mať aj dosť priestoru na tancovanie... 100 ľudí je dosť a tam sa vmestíte uplne v pohode.
Odpovedať
na fotkach nemaju odfoteny priestor na tancovanie tak sa to neda tak predstavit. no hadam bude super:) dakujem za odpoved:)
Odpovedať
Profilova fotka
Kamarati mali svadbu v Sos hotelovych sluzieb a obchodu , to je na Slovenskej ulici kde je nemocnica , zmesti sa tam aj 100 ludi. Inak bola tu diskusia o salach v NZ pre tolko ludi tu veru nie je z coho vyberat, Mas to tazke. Ciatala som aj o disko hale v Suranoch ale neviem ako to tam je. Boli tu aj nevesty co mali svadbu v CK Matice slovenskej to je na Nabreznej ulici , ale neviem kolko ludi sa tam zmesti. Skuste sa popytat. :) Vela stastia
Odpovedať
Profilova fotka
SOS na slovenskej - 100 ludí musí tancovať v telocvični... - diskohala Šurany - katastofálny stav, CK nábrežie fajn ale strava sa musí doniesť...
Odpovedať
Profilova fotka
dj korytar - nemyslite ze by si to mala nevesta poprezerat a zistit ako to je naozaj? Pripadne niekto koho tym poveri. Ona sa pytala , ja som odpovedala , dalej to je uz na jej rozhodnuti. Pekny den
Odpovedať
Profilova fotka
@lienkadomaca všetko je v poriadku ja som napísal len vlastné skúsenosti... vybrať si musí nevesta:)
Odpovedať
@lienkadomaca ck sme boli jeho batrancovi.bolo tam 113 ludi a stratili sme sa..velky priestor..ano je tazke nieco zohnat..som dufala ze ked vecsie mesto tak viac moznosti ale asi som sa mylila:)))
Odpovedať
nakoniec ostavame pri royal...necham sa prekvapit ked bude dobra vyzdoba tak myslim ze bude ok..ale dakujem za rady:)
Odpovedať
fakt super priestor je aj penzion Lagáň. Je to nedaleko Podhájskej. Krásne miesto na svadbu, majú k dispozícii výzdobu, skvelú kuchyňu a dá sa dohodnúť na čomkolvek. Všetko sa dá urobiť pod jednou strechou a podla predstáv. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?