Pozitívna skúsenosť - svadba v hoteli Echo Bratislava

Chceme doporučiť a poďakovať sa Hotelu Echo na Prešovskej ul. 39 v Bratislave za zorganizovanie našej svadby. Príjemne nás prekvapila ochota p. Geclerovej i celého personálu, ktorí nám od prvých stretnutí vychádzali v ústrety. Hotel nám zabezpečil výzdobu svadobnej sály, ako aj služby DJ, s ktorým sme boli maximálne spokojní. Chválime takisto výbornú kuchyňu a poskytnuté ubytovanie. Jednoznačne doporučujeme!!! :-)
Odpovedať
Mali ste šťastie. My sme tam mali stužkovú, nasľubované hory doly. Personál otras, ani sa len nevedeli slušne správať, počas príhovorov sa nahlas smiali. Jedlo studené, malinko, nikto sa nenajedol. Výzdoba nič moc, proste neboli sme spokojní. Nebolo dodržané ani to, na čom sme sa dohodli. Bolo to síce v roku 2014 ale boli sme naozaj sklamaní.
Odpovedať
Profilova fotka
@hugy777 ahoj :) kedy ste mali svadbicku? My sme si akurat davali nacenovat hotel Echo a chceli by sme to tam este ist omrknut. Kolko ste mali hosti a bola cena adekvatna tomu ake to bolo? Ake bolo jedlo? Dakujeme..
Odpovedať
Svadbu sme mali 16.1.2016. Mali sme cca 40 hosti, co sa tyka ceny na Ba je to myslim celkom fajn. Jedlo nam chutilo, aj hostia si pochvalovali :)
Odpovedať
ja som sa u nich pýtala asi pred mesiacom na cca 40 dospelých a 10 detí a pani ma odbila, že pod 50 dospelých sa ani nemám snažiť, že také svadby nerobia a tým so mnou skončila komunikáciu...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte, my máme z Echa zmiešané pocity...prístup milý ale keď sme videli priestory- zápach, špina, špinavé koberce, vzadu kde je akoby sklad tak totálna plieseň...to sme ešte nevideli kuchyňu...Mal tam svadbu niekto v poslednej dobe? Aké máte dojmy? :/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?