Prešov - miesto na svadbu pre 120 ludí , jún 2019

Ahojte:) hľadáme miesto pre našu svadbu na budúci rok a je tu veľa starších príspevkov k sálam v Prešove. Zatiaľ rozmýšľame nad Reštauráciou Išla, Hotelom Dukla, VUKOV - tam sme zatiaľ nestihli pozrieť, no a Gazdovská Stodola - tam sa zasa nevieme dovolať.... viete poradiť s týmito sálami,ktoré ste tam mali svadbu a tak, Vaše skúsenosti, rady atď.? Ďakujeeem veľmi pekne za Vaše príspevky, možno to pomôže aj ďalším budúcim nevestám v rozhodovaní :)
Odpovedať
Prešov má nevýhodu, ze veľa sal, kde sa vojde toľko ľudí, nie je. Z tých čo ste napísali, tak ani neviem ci by sa vošlo 120 ľudí. My sálu už máme, reštaurácia Mladosť pod kalváriou, tam by sa vošlo tých 120 ale dátumovo by si trebalo overiť. DKROH na trojici, je veľká a pekná a ako bonus javisko pre kapelu a o gazdovskej stodole som počula len chvály, najmä čo sa týka jedla. Tam choďte možno aj osobne, keď sa nemôžete dovolať.
Odpovedať
Čierny orol ste nepozerali? pripadne Zwicker, ten ma kapacitu 140ludi :)
Odpovedať
Zwicker je veľký, ale aj drahý. Niekoľko desiatok eur za stravovaciu jednotku. Des.
Odpovedať
Profilova fotka
Milá Janka, ponúkame na prenájom svadobný stan v priestore záhrady penziónu St.Martin v Spišskej Kapitule. Ak by ste mali záujem o netradičný priestor, neváhajte nás kontaktovať. Krásny deň, Juríčková Terézia
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my budeme mať veľkú svadbu v dolnej sále v Dukle ... Išľa myslím že má kapacitu do 100 ľudí, Vukov som ja vylúčila hneď, ale kapacitne by ti mal vyhovovať
Odpovedať
@moniqam Mladosť je už obsadená...a DKROH poznám tiež, no tie schody hore ma odrádzajú aj okolie trošku zaspalo dobu myslím....ešte skúsime tú stodolu, ak sa nám podarí tam dostať :) ale ďkujem za info :)
Odpovedať
@lucykelly a VUKOV si vylúčila prečo?
Odpovedať
Profilova fotka
@janka778 nechcela som svadbu v jedálni
Odpovedať
@miss_tins zbytočne drahé podľa mňa :) asi budeme musieť popremýšľať nad počtom hostí :D :/ lebo fakt bieda s väčšími sálami tu v okolí.... :-| :-|
Odpovedať
@janka778 chapem :) este dalsia moznost je jedalen na starom internate prešovskej univerzity
Odpovedať
Skúšali ste aj http://www.arealpohoda.sk ? :-) aj pre viac hostí, čo som počula, cenovo super a aj jedlo veľmi chutné :-)
Odpovedať
@simona_18 aj ja som počula samé chvály :) zatiaľ sme nezisťovali či majú voľné, ale čo som počula tak viac ako rok dopredu treba aspoň...a ďalšia vec, je to trošku mimo Prešova, tak asi by sme nechceli až tak :) ale ďakujem ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?