Priestor na svadbu cca 100 ľudí KE-okolie

8. sep 201790

Ahojtem

proším poraďte pekný priestor na svadbu KE, KE- okolie pre cca 100ľudí, niečo v normálnej cene, ďakujem

• Poradim tam kde sme mali my 🙂 Rekreačné zariadenie Zlatá Idka 🙂 troška ďalej od Košíc ale dá sa to zvládnuť 👍🏻 vyhoda je nižšia výška menu cca 25€ na osobu a varia výborne. Možete ísť na ochutnávku 🙂 keby nieco kludne napis sukromnu spravu

• My sme mali v Hoteli Centrum v Ke a boli sme maximalne spokojni 🙂

• máme sálu v centre mesta v kapacite do 160 hostí,Voláme sa Precise kantína.
    Na našom webe nájdete fotky aj informácie a ceny.

• Sponzor fóra
  • Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @alexxandraalexx  Dobrý deň, naša sála Alžbeta má kapacitu 140 miest 🙂 Napíšte mi Vašu mailovú adresu a ja Vám obratom zašlem cenovú ponuku 🙂 S pozdravom, Alexandra Töröková, Košice Hotel

• Ahoj.Odporúčam Hotel Zlatý Jeleň,Bankov -Košice.Krásne prostredie,uprostred zelene,areal je veľmi pekný,upravený.Svadby sa robia vonku,v stane,ktory je kapacitne pre max 200 ľudí.

pekný dník

• prosim uz neodporucajte Zlateho Jelena je na neho mopec staznoti az na par vynimiek. Zaplatite si tam aj za vzduch, zapalenu faklu a co ja viem co este. Uz sa ro tu riesilo. Majitel sladky len do chvile zaplatenia zalohy potom uz ani nedvihne telefon ked mu volate.

• AK svadba mimo košíc odporúčam Hotel DAM prekrásny svadobný stan s záhradkou aj ubytovaním.

• @precisefood  pošlite mi cp 120 ľudí, 22.6.2018 na mail sandra.tirpakova@gmail.com vďaka

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov