Priestor na svadbu v prírodnom štýle

Ahojte. Hladám priestory na svadbu pre cca 30-40 hostí (okolie Trnava-Pieštany-Nové Mesto nad Váhom) Moja predstava je menšia útulná svadba v priestoroch vinárne alebo v stodôlke poprípade malý penzion kde prevláda drevo poprípade tehla. Viete prosím o niečom takom?....Zatial som bohužial nenašla nič podla mojich predstáv. Za každé odporúčanie budem veľmi vďačná :)
Odpovedať
Modra je pre vas uz daleko? Viem ze tam je viac takych priestorov. Ja som bola na svadbe v Neco Estate Winery a to bol presne taky priestor na svadbu ako si opisala. Skus to pozriet.
Odpovedať
@darklol Modra je ešte ok dúfam :)..Ďakujem idem to popozerat. A čo sa v Modre ešte také nachádza keď vravíš že je tam toho veľa...nepoznám to tam vôbec
Odpovedať
@darklol A tie priestory sú veru presne to čo som si predstavovala :) Ďakujem :)
Odpovedať
@kajazal neco estate winery a este je v Modre Vinaren u Ludvika, tiez by to mohlo odpovedat tvojim predstavam :)
Odpovedať
@zuzu_zuzu Dakujem.. :) Popozeram
Odpovedať
A nikto nepozná niečo také príjemne v okolí TT alebo NMnadV ?
Odpovedať
ak by Senec nebol daleko, skus pozriet Dolny Majer. to je myslim priestor byvalej stodoly kde stale mozes vidiet povodne drevene tramy :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ružindol má také vinarstvo. Pozri na googli svadba pod viničom
Odpovedať
@kajazal mne sa pri tvojej otazke vybavila spomienka na jednu skvelu a zaujimavu restauraciu, je to pri Kosariskách restauracia sa vola Holotech viska, maju aj vinaren, cele je to krasne ludove a hlavne fantasticky tam varili co si pamatam. Posielam link : http://www.holotechviska.sk/?page_id=889
Odpovedať
@pohankacoskorospalka dakujem pekne.pozriem ☺️
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?