Puchov a okolie

zdravim Vas, nejake dobre typy na miesto kde by sa dala spravit dobra svadobna hostina ? restauracie ideal, cca 80 ludi. je jedno ktorym smerom ci na Trencin ci na PB. vsetky skusenosti su vitane. Vdaka
Odpovedať
Hotel Alexandria v Pu napríklad ;-)
Odpovedať
tiez som sa nan divala, vyzera to tam velmi pekne cenovo sa neviem dopatrat kolko by stal prenajom a tak
Odpovedať
Môžem ti zaslať ponuku, ktorú mi poslali z Hotela Alexandra v PU.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak ti môžem poradiť tak v okolí máš na výber - Kúpele Nimnica, Reštaurácia Terno PB, Gastroslužby Svitek PB, Gino park palace (neviem presnú kapacitu) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Milé nevesty, dovoľte mi predstaviť čarovné priestory reštaurácie Fatima priamo pod bralom Trenčianskeho hradu s výhľadom na panorámu mesta Trenčín Vám umožnia stráviť svadobný deň priamo vo vnútri, alebo i na romantickej terase. Zrealizujeme Vaše predstavy do najmenších detailov, vyjdeme v ústrety Vašim finančným možnostiam a pomôžeme Vám urobiť z Vášho svadobného dňa nazabudnuteľnú udalosť. Svadobná agentúra Vám ponúka akékoľvek služby súvisiace s organizáciou svadby. Reštauračný komplex Fatima Vám ponúka: Jedáleň s kapacitou do 100 miest Zimná záhrada s kapacitou do 50 miest Kaviareň Fatima Letná terasa s kapacitou do 150 miest Dúfame, že sme vzbudili Vašu zvedavosť a tešíme sa na Vašu návštevu!
Odpovedať
Belušské Slatiny, Čertov, Metropolis :-)
Odpovedať
@lusinkaj85 to by bolo super, vďaka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
chata čertov :-) :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?