Raffaello hall v Prešove

Ahojte, my by sme chceli mat svadbu v tejto sale a tak by som rada vedela aké skúsenosti máte s touto sálou, či už dobré alebo zlé....
Odpovedať
Ja mam osobnú skúsenosť a mozem nie len za seba povedat, ze ide o skutocne salu v ktorej sa oplati urobit svadbu. My sme sa tam citili super, maximalna spokojnost so vsetkym od jedla po obsluhu. Skvely pristup. Podla mna jedna z najlepsich sal v Presove. :-)
Odpovedať
@nataliaaa77 Ahoj, chcela by som sa ta opytat, kedze citam, ze si tam mala svadbu. Co hovoris na ich stolicky? Je nutnost davat navleky? Velmi ich nemusim. Rada by som to poriesila len maslou, prip. niecim podobnym. Aj ked predsa, vyzera to slavnostnejsie. Vdaka za odpoved.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoj, stolicky nie su podla poslednej mody akoze nevyzeraju nejak zle ale ja som si u nich objednala navleky a kedze sme mali viac hosti nieco cez 120 tak nam majitel dal navleky len za naklad na pranie co nas velmi milo prekvapilo a to za 0,50€ za kus. Vyzdobu som si dorabala sama, od nich som mala len tu zakladnu a to organzu na stoly, nejake sviecky a obrusky. Tie navleky fakt urobia atmosferu. Takze cela vyzdoba ma nestala vela a v tej zrekonstruovanej sale to vyzeralo perfektne :-) Mala som zlato-krémovu vyzdobu. Inac jedlo, obsluha a vobec cela komunikacia bola na velmi vysokej urovni u nas boli vsetci koplet spokojni :-) Ono kolko ludi tolko chuti ale co ja som tam bola na akciach stale bolo fajn. Uzi si svoj velky den. Vela stastia :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahojky, my tam tiez budeme mat svadbu, som rada, ze su pozitivne ohlasy :) ja som tiez pocula, ze je tam super :) akurat jedlo, je moznost aj bufetov, ze?
Odpovedať
Jedlo je vynikajúce ;-) My sme mali ako tretie jedlo teplý bufet takze ano da sa objednat aj teplý bufet ;-) Vela stastia ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Mozem sa opytat kolko beru na osobu jedlo Ďakujem
Odpovedať
baby co znamena to oficialne vyjadranie na ich stranke? http://www.svadbapresov.sk/index2.php Koncia? :-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
niekto tam bol od kedy to znovu otvorili? myslíte, že sa tam hodí aj výzdoba inej farby ako hnedo-zlatej? tie steny sú fakt výrazné..
Odpovedať
@tabitenka bola som sa pozrieť, je to tam veľmi pekne prerobené ... čo sa týka výzdoby tak myslim, že ešte by šla žltá a skôr také jemnejšie pastelove farby ... ty nad akou farbou uvažujes ?
Odpovedať
presne nad žltou :) takou krásnou, slnečnicovou...alebo príp. červená? (záleží aj od toho s akými nakoniec skončím šatami, či budú vážne či hravé)..myslíš že pastelové? takú mentolovú či jemne ružovú si tam predstaviť neviem :-O dúfala som že nájdem na nete niečo z tohoročných svadieb, ale k ničomu som sa nedopátrala.. (ďakujem za názor! ;) )
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Kolko ludi ste mali na svadbe bez toho aby ste boli natlaceni ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?