Ranč u Bobiho

Kto ste tam mali svadbu? Boli ste spokojni? Kolko ludi sa tam zmesti? Dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@adelz Ahoj, bola som tam na rodinnej stretavke a bol to otras. Napr. v kapustnici nebolo maso, bola sladka, nedala sa vobec jest. Niektore izby su nad stajnou, kde su kone, periny boli od nich napachnute. Priestor, kde sme jedli podla mna nie je vhodny na svadbu, je to tam male. Hned vedla stolov bola bowlingova draha, tak sme len buchot stale poculi. Ked som sa casnikov pytala, kedy bude volny bowling, nedostala som nijaku poriadnu odpovedat, lebo sami nevedeli kedy ti ludia, co hrali skoncia. Ked sme chceli ist pozriet zvierata von bola vsade tma, vobec nezasvietili, tak sme sa radsej dovmutra vratili. Potom, ked sme chceli kofolu museli sme si ju vypytat do vedlajsej miestnosti, tak nikoho nebolo ani casnika :-D Dovolili doniest vlastny alkohol ale nepovedali, ze chcu korkovne. To si pytali na druhy den (a aj deti do toho zaratali). Na internete to vyzera, ze vsetko je krasne velke ale ked som tam prisla, velke sklamanie. Maly priestor, neochotni casnici. Nevedeli, co je to hnedy cukor, ukazali na granko, ze to je on :-D Viem, ze aj jedlo, co sa nezjedlo casnici slohli. Takze vobec tam neodporucam svadbu.
Odpovedať
@ivka2711 Dakujem. A kedy si tam bola? Moc si ma nepotesila. Sme chceli tam svadbu.. Ako zaloha este nie je zaplatena, ale volali sme tam,ze to berieme
Odpovedať
Profilova fotka
@adelz Neni zac a tusim, ze v minuly rok v oktobri bola rodinna stretavka. Na tvojom mieste by som nieco o moc lepsie hladala. Skus tu V NR radsej nieco pozriet. Kamaratka tam tiez chcela svadbu ale ked to nazivo videla, tak sa jej to male zdalo. Nakoniec vybrala Agroland v Klasove a tam to bolo o 1 000 000% lepsie, jedlo ovelaaaa chutnejsie, casnici omnoho milsi a aj terasa je tam :-)
Odpovedať
@ivka2711 len ja som zo Zlatych Moraviec a potrebujem ubytovanie pre cca 60 ludi. Preto som chcela Ranc.. to ubytko nad salou je idealne pre rodiny s malymi detmi..
Odpovedať
Profilova fotka
@adelz A hotel River v NR si nepozerala? Ony tiez ponukaju pre hosti ubytovanie :-)
Odpovedať
@ivka2711 Tam to bude asi drahe..nechceme vela minut. My sme sa rozhodovali medzi rancom a kulturnym domom pri ktorom je hned hotel..tak neviem co teraz. sme mysleli,ze na ranci to bude jednoduchcie: je tam uz osluha, pani nam poradi a pomoze aj vody nam slubila,ze vybavi za nakupnu cenu..
Odpovedať
Profilova fotka
@adelz ako chces, len nas oklamali, tusim, ze 300€ sa na druhy den doplacalo
Odpovedať
@ivka2711 ja som velmi rada,ze si mi napisala..ved to ze rozmyslam,ze to dam do toho kulturaku a bude :)
Odpovedať
Profilova fotka
@adelz Teraz s tebou plne suhlasim :-) Znama mi raz hovorila, ze keby sa ma druhykrat vydavat tak hostinu uz len v kulturaku :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?