Reduta v Spišskej Novej Vsi - mali ste tam svadbu?

Uvažujeme nad svadbou v Redute v Spišskej Novej Vsi. Aký je tam súčasne prenájom za sálu pre cca 80 ľudí. Aká je tam kvalita stravy a obsluhy? Boli ste spokojné s prístupom personálu? Čo by ste odporučili a čoho sa vyvarovať. Ďakujem.
Odpovedať
1
2
Na žiadnu z týchto otázok neodpoviem, ale podľa posledných informácií, ktoré som dostala, keď som tam volala kvoli svadbe v apríli 2015, sa bude budúci rok celá budova opravovať a svadby sa tam konať nebudú. Koniec rekonštrukcie mi nevedeli upresniť. Určite bude lepšie si tam zavolať, než začnete zisťovať čokoľvek iné.
Odpovedať
Ďakujem za info. Volala som tam včera a termín, ktorý sme chceli bol obsadený a ponúkli nám na august. Nič o rekonštrukcii nevraveli. Zabudla som sa opýtať na cenu prenájmu a chcela som vedieť názor na kvalitu od tých, čo tam svadbu už mali. Skôr, ako si niečo záväzne objednáme, rada by som poznala aj iný názor, aby sme potom neľutovali. Priestory sú nádherné, ale dôležitá je aj kvalita stravy a služieb. Ale keď to idú naozaj opravovať, tak je to pre nás tým pádom passé. Ešte máme v zálohe kaštieľ v Lučivnej, aj keď tam sú priestory o niečom inom.
Odpovedať
Ahoj, ja som si nedavno objednavala redutu, nespominali nic o rekonstrukcii. Len ked som volala,vopred ma upozornili, ze cely rok 2015 je obsadeny. Termin som nasla zazrakom. Nahlasila som sa na jeden (nas vybrany) termin ako nahradnicka a hned v ten den mi volali, ze sa nahodou uvolnil a ci ho teda chcem rezervovat. Nepoznam lepsie miesto na svadbu v SN, absolvovala som tu uz asi 4 ine svadby a vsetky boli perfektne. Obsluha je na urovni, velmi mila, profesionalna, dokonca aj nas vlastny alkohol davali zachladit, vina nam zasadne otvarali len casnici, nenechavali to na nas. Jedlo klasika(asi nic luxusne), ale nic tym ani nepokazia, nocne svedske stoly si pochvalovali vzdy vsetci - boli tam od salatov (grecky, alebo len zeleninovy), cez grilovane masko, pirohy, kapustnicu, ..... Vlastni to nas znami, da sa s nim cokolvek dohodnut, cena je prijatelna. Zda sa mi 320e za prenajom, a jedlo stoji napr. menej ako v starom hoteli Flora na cingove. Na kastiel v Lucivnej by som asi nepomyslala, nebola som tam na svadbe, ale bola som sa ta pytat, svadby sa konaju len v hoteli oproti, v kastieli su male miestnosti, bolo to tam spinave, obsluha nic moc, kuchar si dal pauzu o hodinu a pol skor, ako mala byt otvorena kuchyna. Verim ze pomohlo :)
Odpovedať
Cena za prenajom saly- 330€ Co sa tyka jedla a obsluhy, neviem ake jedlo mala @hriska, ale my sme obmenili menu p. Cambala a mali sme panenku s rukolovym salatom. Som velky kritik jedla, ale poviem ti, ze v Sn som lepsiu nejedla. Mohli sme pouzit ich chladnicky na vlastny alkohol. K dispozicii sme mali iba 3 casnikov, co pri nasom pocte mohlo byt aj viac, ale nebolo to nic strasne :)
Odpovedať
Mne tam jedlo vzdy chutilo, na oslavach/svadbach/stuzkovej sme boli spokojni, ale je pravda, ze vzdy sme aj mali len nejake klasicke jedlo, preto som pisala, ze to nebolo nic luxusne. Moja skusenost, ze casnici sa vedia fakt obracat, aj ked ich je menej. Ved reduta hosti aj ples Spisiakov, takze kvalita tam urcite je :) @indianko, dik za tip, vyskusam aj ja obmenu a to co si pisala znie mnam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte viete mi prosim niekto poradit email kontakt na redutu nakolko sa nachadzame momentalne v kanade a vzhladom k casovemu posunu riesime vsetko cez email a na nete sa k nemu nevieme dopracovat. dakujeme :-)
Odpovedať
Ahojte zienky. Takze svadbu v redute mame predbezne rezervovanu na 21.5.2016. Kedze sa osobne dobre poznam s pani, ktora ma na starosti salu (p. Magda Kralova - na stranke MKC SNV najdete v sekcii kontakt na nu cislo), tak verim, ze vsetky pripravy dopadnu vyborne. O rekonstrukcii mi nic nepovedala a myslim si, ze ak by sa rekonstruovalo, urcite by mi dala vediet, ale v pondelok idem za nou, zistim a dam vam vediet :-) Zatial sme mali s Redutou LEN POZITIVNE SKUSENOSTI (asi 5 plesov, stuzkova, pozname casnikov, ktori su uzasni, pravidelne oslavy v Sonate atd atd...) Chceli sme svadbu pri BA vo Wiegerovej vile (pozrite si tu nadheru), ale kedze sme obaja spisiaci a doma mame vela rodiny, tak sme ani na minutu nezavahali kde svadbu budeme mat. Jednoznacne Reduta a kamosky, ktorym som ten priestor ukazala skoro padli na zadok, aka nadhera a za ake peniaze oproti tej vile vo vinohradoch... Este mi poradte, ci ste sa uz pytali na okruhle stoly v sale.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj danima02, aj ja by som chcela mat svadbu v Redute budúci rok.mohla by si mi prosím ta napísať aká je tam kapacita pre koľko ľudí ? My budeme mat kolo 130 ludi :-D .alebo neviete mi niekto poradiť ?dakujem
Odpovedať
@lyndufffa ahoj no 130 ludi sa zmesti bez problemov :-) ved sa tam robia plesy, kde sa zmesti aj 300 - 400 ludi ;-) ale ak budes mat tolko ludi tak neodporucaju sa okruhle stoly, to mi poradila pani Kralova, lebo ze maju iba velke 12 miestne okruhle stoly, ktore zaberaju velmi vela miesta. Prenajom saly je 330 eur a ak chces mat buducu jar/leto tak uz zacni redutu riesit, je to tam dost vybookovane. Ani my nemame termin, ktory sme uplne chceli. Ak by ta zaujimali este dalsie veci, tak mi napis :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem danima02:) redutu uz mam booknutu:) Kedze svadbu budes mat skvor mozes mi dat potom niejake tipy ale menicko .:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@jennyz123 vies mi poskytnut telefonne cislo? Nemozem sa k nemu dopracovat nejako..dakujem
Odpovedať
@denima02 nevies mi poskytnut prosim ta telefonne cislo? Neviem sa k nemu nejako dopracovat..dakujem moc
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahoj vies mi povedat asi kolko cca ludi na svadbu sa tam vojde? ako to je s tymi svedskymi stolmi je to v tom saloniku alebo si to musime tiez rezervovat ak chceme salonik?
Odpovedať
@hriska ahoj vies mi povedat asi kolko cca ludi na svadbu sa tam vojde? ako to je s tymi svedskymi stolmi je to v tom saloniku alebo si to musime tiez rezervovat ak chceme salonik?
Odpovedať
@denima02 ahoj, taktiež máme už booknutý termín, chcela som sa ťa spýtať ako je to so švedskými stolami a salónikom, podávajú sa tam? v rámci tej sumy je aj salónik alebo ten si musíme zajednať tiež? taktiež by som chcela vedieť infošky o meníčko, kde bude kapela a tak, ak ti nevadí :)
Odpovedať
@anetika kedze mame az o rok svadbu, tak som zatial nic z toho neriesila :-D ale co viem naisto, svedske stoly sa robia priamo v koncertnej sale, je to pod oblukmi. Ak si tam bola niekedy na plese, tak asi budes vediet. Do tych oblukov sa zvyknu davat este normalne stoly a pocas svadby sa tam daju svedske stoly, len sa odtiahnu tie bordove zavesy. Tanecny parket je pri vstupe, my to vsak chceme inac, len musime tam ist a premysliet to. Pripajam foto od fotografa Matusa Pramuku, ma to aj na stranke - je tam viac fotiek (svadobny album Zuzka a Juraj). Po pravde na poslednej svadbe mi menu od Sonaty nechutilo, asi budeme zvazovat externy catering.
Odpovedať
@denima02 dakujeme za tipy, na fotky sa pozriem..no bola som tam na plese a uz davnejsie a mali sme svedske stoly v saloniku, cize nevies ci by sa to este da pripadne ci je to mozne alebo iba tie boky v sale? ako by ste to chceli "inac"? ak nebude ti prekazat tak by nas to urcite zaujimalo:) mne osobne tiez ten parket inak by som si ho predstavovala..s kym idete riesit tieto detaily o strave a podobne? :-D
Odpovedať
@anetika no na plese je salonik provizorne riesenie, lebo je tam straaasne vela ludi, na svadbe nezvykne tolko byt. Preto sa svedske stoly vmestia aj do hlavnej saly. Lebo koncertna sala je prenajata od mesta a tym padom by si musela riesit este asi prenajom salonika od restauracie, za co si tiez mozu uctovat. Navyse my ked sme tam teraz boli na svadbe, tak v Sonate mali velku oslavu 50-ky, cize oni zvladaju aj viac akcii naraz. Podla mna je zbytocne aby hostia chodili niekam cez zakulisie do salonika, aby sa mohli najest. Tak budu mat vsetko pod rukou :-) Respektive kazdy by sa potom pytal, kde ten salonik je, a ci vobec nejake jedlo o polnoci je, atd. Stravu urcite prejedname aj s prevadzkarom restauracie Sonata a povieme mu, ze nam nechutilo, ze co sa s tym da urobit. A ak nic, tak budeme riesit asi externy catering, napriklad z Venuse, ta je cez cestu. Ako podla mna ak je na svadobnom menu napisane steak z hovadzej svieckovej a bravcovej panenky a daju ti stvrdnuty asi 0,5 cm pasik hovadziny a nie svieckovej a k tomu bravcove kare namiesto panenky, navyse nechutne s rozvarenou zeleninou, tak to je faux pas na sto rokov.
Odpovedať
Ahojte, viete mi dať niekto telefon na redutu v snv? Písala som im mail a vraveli mi, že budúci rok svadby nerobia - nie je k dispozícii salon v Redute .... 8-( .... Dakujem.
Odpovedať
ahoj, buduci rok svadby urcite robia lebo aj mi mame termin na rok:) avsak maju to cele vypredane tam bud sa cosi uvolni alebo az ten dalsi..ale svadby sa robia v koncertnej sale nie v restauracii tu asi idu prerabat..ktovie
Odpovedať
Dakujem za info :) Skúsim tam zavolať hnedˇ zajtra, nejaký kontakt som našla na nete :) Noo.... snádˇsa niečo uvoľní :(
Odpovedať
ahojte kde mam napisat ked chcem sa opytat o datum volny na svadbu ?
Odpovedať
@denima02 hm, kedze mate datum aj mojej svadby vybraty :D tak redutu mozem vyskrtnut zo zoznamu konania svadby :D vela zabavy , cawko :D
Odpovedať
@sofik90 redutu treba riesit viac ako rok dopredu...,ten co sme chceli uz nebol vo februari :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, máte info, či cena za nájom je stále za 330, ako sa píše vyššie? A v akej cenovej relácii robia menu?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
No neviem, ale mne dnes vraveli, že nájom reduty na svadbu je 2300 Eur.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, mate nejake novsie info ohladom ceny v Redute?
Odpovedať
Nájom je 330€ ak sa pýtaš na to :)
Odpovedať
A Co je v ponuke...alebo to je cena cisto len za salu? Ako je to s vyzdobou? ;-)
Odpovedať
Je to cena len za sálu. Výzdoba si musíš zabezpečiť sama :) a všade je to v SNV tak, že nájom platíš len za sálu, nič iné v tom nemáš :) a ceny sú všade okolo 300€ (nájom)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?