Rekreačné stredisko Púšť verzus kultúrny dom Opatovce

Mali ste niekto alebo budete mať hostinu v jednom s tychto priestorov ? Do užšieho výberu prešli práve tieto sály pretože ponúkajú okrúhle stoly, po ktorých túžim. Bude nás okolo 100. Viete mi poradiť ktoru zvoliť ? Máte skúsenosti so. Službami personálom a tak ďalej ? Poprípade poraďte nejakú inú vhodnú sala! Ďakujem ;-)
Odpovedať
My síce nemáme ani jedno miesto na hostinu, ale na Púšti som bola kuknúť, pre nás moc veľké, ale čo viem, tak si to tam každý pochvaloval, aj konkrétne po svadbe sme sa pýtali nevesty a bola spokojná, tie Opatovce, tak o nich nič neviem. Niečo sa mi marí, že som počula tiež spokojnosť. Okrúhle stoly? To som ani nevedela, tie som aj ja chcela, no nevadí :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, tak ja som jednoznačne za Púšť:) chodievame tam a vždy sme boli spokojní:) ideme tam 21.9 na svadbu a už sa neviem dočkať:) aj kamarátka sa tam vydávala a pochvaľovali si...o kultúrnom dome v opatovciach som nepočula ešte vobec nič, takže k tomu sa vyjadriť neviem...
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som brala opatovce.. ..a katering zo slavie (robia aj vyzdobu a v opatovciach uz mali kopec akcii)... ...a priamo slaviu si nepozerala???
Odpovedať
ja som osobne nebola ani na pusti ani v opatovciach, ale na pust som pocula/citala vela dobrych recenzi. pridavam sa k majusqa77 - katering zo slavie je velmi fajn, dobre skusenosti. mozes skusit aj priamo nich- ponukaju aj okruhle stoly, viac banketiek podla poctu hosti... moje dve sestry mali svadbu tam a ja idem tiez v ich slapajach ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Ako nevesta z 24.06.2017 RS Púšť chcem upozorniť na súčasnú zlú situáciu v tomto zariadení. Zažili sme veľké sklamanie z obsluhy na našej svadbe. Nemala som ani vodu na stole a musela som si ju vypytovať v kuchyni. Nevyložené koláče, alkohol, nedokladanie jedla, nedopĺňanie džbánov s vodou, hoci sme to mali s vedením dohodnuté. Zarátali nám viac porcií, ako sa skutočne zjedlo a žiadne nám na druhý deň nezabalili. Skutočne nedoporučujeme organizovať svadbu na Púšti za súčasného vedenia. Podali sme aj sťažnosť, ale ústupky z ich strany boli minimálne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?