Reštaurácia Cerovanka

Mali ste niekto svadbu v restauracii cerovanka v senkviciach? My sme si ju prave vybrali a konecne miestnost, kde som si povedala, ze tu chcem svadbu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj.Môj brat tam mal minuly víkend svadbu.Vyzdobu sme si urobili podla seba . .Miestnosť je pekna no co sa týka obsluhy bola to hrôza.Spuchnuté od začiatku až do konca.Asi taký štíl že už chodte domov!Polievka bola dobrá,druhé trochu menej teplé a niektorým chlapom bolo málo.Ostatne jedlo tiež chutilo dobre.Svadba je tam pekna len ak vam môžem poradit niekoho poproste kto vám dohliadne na koláče a torty.Treba si to pobalit ihned po svadbe.Nám nevratili všetko čo mali.Pobrali nám koláče a veľký kus smotanovej torty.Asi si mysleli že sme na mol a nebudeme si pamätať kolko tam toho ostalo.Len pri dvoch detoch si to dovolit nemôžem:-DBohužial mala šéfka dovolenku tak nemal kto na ne dohliadnuť.Takže obsluha a catering velke mínus.Musela som im aj povedat aby dali nejake servítky na aspoň bočný stôl.Ak ma ešte niečo napadne doplním.Alebo ak by vás niečo zaujímalo pýtajte sa.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoj janular akurat som tu miestnost pozerala. Ako ro tam vychadza cenivo? Plati sa za prenajom restauracie? Citala som na ich stranke ze tam je aj nejaka krcma v areali..bolo to dostatocne daleko od saly? Dakujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?