Restauracia Hrad Bratislava

Ahojte baby, Ktora z vas mala svadobnu hostinu v restauracii Hrad v Ba? Ako ste boli spokojne, co by ste vytkli? Akekolvek skusenosti a postrehy velmi potesia, dakujem :-)
Odpovedať
Ahoj, my budeme mat tuto sobotu, tak dam potom vediet ;-)
Odpovedať
super, tak potom budem čakať, som zvedavá ako budete spokojní :-) my sme plánovali budúci jún, včera sme tam boli na "obhľady" a pani nám povedala, že také malé svadby ako budeme mať my - 45 hostí nedávajú na soboty, ale na piatok. čo by nám teoreticky ani nevadilo. ale som veľmi zvedavá na nejaké tie referencie, lebo miesto je to skutočne nádherné. a prosím Ťa, vedela by si mi ešte povedať ako budete riešiť odvozy a prívozy hostí? taxi alebo nejaký malý van? lebo ako hovorila tá pani prevadzkárka, môžu tam byť len dve autá a brána sa po 22,00 alebo po polnoci (teraz neviem presne) zatvára? čiže hostia musia sami prejsť nádvorím a tam za hradnou bránou po nich skočí taxík? pochopila som to správne? ďakujem :-) a ešte jedna otázočka ak môžeš...koľko Ťa prosím vyšla výzdoba sály. môžeš mi napísať kľudne do IP. ďakujem :-N
Odpovedať
Ahojte, tiez sa mi tento priestor velmi paci, ale este sa tam len chystame pozriet. Planujeme svadbu tak 60-70 ludi, myslite ze je to tam dostatocne velke, lebo podla foto sa mi to zda take mensie :-) Dakujem krasne Prajem pekny den
Odpovedať
@miandre vcera nam prevadzkarka hovorila, ze na sobotu beru len svadby so 70-80 hosti, inak len piatky. Velke je to tam dost, zmesti sa aj vyse 100 hosti. Inak prostredie pekne, vyhlad najkrajsi, jedlo vraj dobre...omrknite.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoj, my sme tam mali svadbu minuly rok v oktobri, mali sme cca 60 ludi a bolo to v sobotu, nerobili nam ziadny Problem, mozno s letnymi terminami je to inak. Boli sme nadmieru spokojni, nemozem nic vytknut. Priestory su krasne sami o sebe, jedlo bolo vynikajuce aj personal. Boli velmi ochotni. Co sa tyka dovozu hosti, mali sme objednani presporacik a naspat isiel kazdy sam, hostia si volali taxiky, mali sme iba jedneho sofera, ktory odviezol zopar urcenych hosti.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?