Restauracia Soraya Presov- nazor

Ahojte baby, boli ste niektora v restauracii Soraya? Nazor na stravu, personal a pod? Dakujem! :)
Odpovedať
@monique_ss Ahoj, sice mam uz davno po svadbe, ale velmi dobre si pamätam, ked sme vtedy este so snúbencom obiehali saly v PO. Soraya ma na prvy pohlad ocarila, netradicne riesena restauracia, ale nic viac. Pre malu svadbu je to zaujimave, ale po dlhsej chvili (ostali sme tam aj na obedove menu) som si tam pripadala ako na balkone :) Nevedala som si v Sorayi predstavit svoju svadbu. Pre mna sice netradicne, ale divne riesene priestory a jedlo nam tam vôbec nechutilo. Tolko nase dojmy, mozno ze sa medzitým uz nieco zmenilo. Personal mi pripadal v pohode.
Odpovedať
Hm ja som bola na svadbe v Sorayi..sala celkom aj ked netradicne riesena..je k nej aj velky balkon,preto mi pride vhodnejsia od aprila do septembra kedy sa da posediet aj na balkone..jedlo fajn aj s obsluhou, akurat co neodporucam je ich skupina co mali, neviem aka je tam teraz ,kedze sala presla rekonstrukciou..
Odpovedať
@valiaaa a @thinka001 dakujem za nazor :) ja som sa tam bola pozriet vcera- restauracia je posunuta do budovy vzorodevu, teraz je to novozrekonstruovane a pekne- vraj len niekedy od septembra su otvoreni... balkon tam uz nieje, maju maly salonik a fajciarky salonik. Trosku ma ta rusia stlpy, ale uz mam pocit, ze tie su v kazdej sale... Asi si tam pojdem dat obed, aby som sa rozhodla aj podla chuti. :)
Odpovedať
hm tak asi to menili, stlpy vyzeraju pekne, ale po praktickej stranke su nie velmi, su skoro v kazdej sale, akurat v dekaci nie su,v pko..hm jedlo bolo dobre co pamätam pokial nezmenili kuchadra :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 rokoch
Profilova fotka
Mať svadbu v soray prídeš o všetko kabelky dary
Odpovedať
Profilova fotka
Otras kradne sa tam pridete o všetko o kabelky o svadobné dary o všetko
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?