Sála na svadbu Košice

Profilova fotka
Ahojte nevesty bývalé, súčasné i budúce :))) Zháňame sálu pre náš deň "D", ale nechceme niečo príliš drahé. Obvolala som už všeličo skôr by som chcela počuť vašu osobnú skúsenosť s hocijakou sálou v KE, kt.nebola príliš drahá. 30eur/os. sa mi už zdá až až, ale s dobrými recenziami a službami v cene by sme vzali i to. Ďakujeeem vopred :))
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) my s manželom určite odporúčame Košice hotel :) jedlo bolo skvelé, obsluha úžasná, krásne priestory a výzdoba, veľmi milá a ochotná manažérka a super izba pre mladomanželov :) na výber majú z troch priestorov, ponúkajú možnosť priniesť si vlastne koláče, alkohol a nealko (majú aj nealko balíček, ktorý je super) pozri si fotky v mojom albume :) a ak by boli ešte nejaké otázky, kľudne sa pýtaj :)
Odpovedať
Tanečna sala Tabačka,odporučam:)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme takisto hladali vsetko možné,ale pod 30 eur sme nic nenasli :( všetko je to cenovo vyssie...no a to neratam že plus vyzdoba,nealko ,alko a ine :P a kde su este kolace :D
Odpovedať
Profilova fotka
Slameny dom :)
Odpovedať
@lienka182 @bibs1808 My sme boli v Košice hotel ako hostia, podľa toho koľko máš ľudí ale nám bola sála malá, nemali sme kde tancovať. Jedlo no žiadna výhra - malé porcie. Ja som nemala problém, najedla som sa ale môj manžel a sestrin priateľ hľadali ďalší chod. Priestory sú inak pekné a aj manažérka je milá (boli sme sa tam pýtať aj na našu svadbu ale vybrali sme inú miestnosť). Pokiaľ viem, nealko mali od nich, zdá sa mi, že inak pýtajú korkovné ale to si nie som istá :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stentelse @bibs1808 tak my sme mali 55 ľudí a sála rozhodne nebola malá, na výber majú z troch priestorov... jedlo bolo úžasné, na tom trvám, :) aj hostia si chválili (a to máme v rodine aj takých, ktorí radi kritizujú), porcie neboli určite malé, môj manžel a jeho brat zjedia ozaj veľa a povedali, že im stačilo, ešte sa nám aj zvýšilo jedlo zo švédskych stolov.... Ponúkajú balíček, ktorý zahŕňa neobmedzené nealko, neobmedzene kávu a korkovné, čo sme my uvítali :) ak si však nevezmeš balíček, tak sa korkovné platí.
Odpovedať
Vo vsetkych hoteloch je to drahe.My sme mali svadbu v sale vo Svinici a aj ked som si musela poriesit salu, vyzdobu a catering zo Secoviec vyslo to na cca. 20 eur na osobu. A stravu si kazdy chvalil a takisto aj priestory :-)
Odpovedať
Jedlikova..... Najlepsia cena v Kosiciach a varia chutne
Odpovedať
Profilova fotka
Len jedlíkova je volna až 24.9 vtedy by som už chcela byt tri tyzdne vydata :)) Jedlikova bola moja naj tuzba :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bibs1808 Skúste Gastromilu, alebo spomínané Košice hotel alebo ešte hotel Centrum.
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi na pocte hosti. Pekna sala je v Sebastovciach, Glorii, Gesku. Mne sa osobne v hoteli Kosice nepacilo, ale samozrejme kazdy ma iny nazor :-) My budeme mat okoko 80 hosti a zivu hudbu, ktora pozostava zo siestich muzikantov, takze aj oni potrebuju priestor. Vybrali sme hotel Centrum. Su tam styri saly,takze si viete vybrat velkost saly, samozrejme vyzdobu, nieco navyse atd. A najma nemaju rozne nezmyselne poplatky... A v neposlednom rade namvyhovuje aj poloha hotela, kedze sobas bude v Dome sv. Alzbety :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?