Sála pre 200 ľudí v okolí Kežmarku, Starej Ľubovne či Popradu

Profilova fotka
Ahojte nevestičky, hľadáme veľkú a peknú sálu, pre 200 ľudí, neviete nám niečo fakt pekné a veľké poradiť? Ďakujeme! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem kolko ludi vojde do saly v Tatravagonke, ale tam sa mi velmi pacilo. Krasna svetla a moderna miestnost s velkym parketom a jedlo mi tiez chutilo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lussianka Ahoj...v Matejovciach v Kaskade by voslo kludne 200 ludi...ale tam si to treba cim skor zarezervovat lebo tam je to dost plne......Ak nieco kludne sa pytaj :-)
Odpovedať
jelsulka Pre buduce nevesticky, ktore hladaju dokonalost a su perfekcionistky, tak vam vsetkym odporucam na svadobnu hostinu priestor v Redute v Poprade. Budete maximalne spokojne, majitelia vam vyjdu vo vsetkom v ustrety a vybavia aj to nemozne. Po zmene majitelov je to zmena o 500%. Majster kuchyne vam uvari take jedlo, na ktore budete spominat este dlho. Sme dva tyzdne po svadbe, no tie zazitky su neopisatelne. Vsetci hostia ostali ocareni nielen salou, ale hlavne pristupom. Takze baby ak zvazujete miesto na hostinu, nebojte sa a zajdite nahliadnut do Reduty emoticon
Odpovedať
ahoj! Ja by som Ti chcela odporucit salu v kezmarku, v byvalom Tatralane, teda teraz uz B5 centrum. Vojde tam v pohode 180ludi, je tam obrovsky parket, vojdu tam a vsetci hostia naraz, je to tam teraz vynovene vyzera to ovela lepsie ako pred casom a kuchyna je tiez vyborna. Kludne sa tam chod pozriet a myslim, ze sa Ti tam bude pacit. Ak mas nejake otazky kludne sa pytaj.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?