Sála v Košiciach pre 125 ľudí

Profilova fotka
Ahojte dievčatá, chcem Vás poprosiť, či by ste mi poradili nejaké miesto na svadobnú hostinu pre 125 hostí. Okrem Hotel centrum(zatial mame toto reserve), Hummer, Jedlikova, Spoloč.pavilón. Mate nejaké iné typy ? Chceli sme tak do 30e v centrume to vychádza 32 bez vyzdoby ale nic iné pekné, kde varia dobre, kde je ochota zo strany personalu sme nenašli. Ďakujem za všetky tipy a rady ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A nechcete isť mimo košíc náš hotel je 18km od košíc a kapacitne máme do 130 osôb. Ak by ste mali záujem , kľudne sa ozvite . dohodneme si stretnutie.
Odpovedať
Ahoj Ketrinka. Aj my sme nedavno hladali nejake saly, sice pre menej ludi, takze som neobehla vsetko, co by sa hodilo tebe.. tiez som sa stretla s neochotnym personalom ale nastastie aj s prevadzkarmi, ktori boli velmi ochotni a mili. Ja osobne by som ti odporucila Gloriu palace, ktora je sice trochu drahsia (cca 35 eur na osobu) ale je tam pekne, dobre rozlozenie stolov a parketu, o nic sa nemusis starat, izba gratis.. My sme sa nakoniec pre nu nerozhodli, pretoze nebudeme mat svadbu v KE. Inak by sme to hned brali, aj ked ta cena :-S
Odpovedať
@ketrinka17 ahoj, ešte k tým sálam mi napadla Krásna - reštaurácia Rubín, nemáš ju hore spomenutú :) mali sme tam stužkovú, okolo 120 a všetci sa zmestili aj na parket :) Viem, že nevestičky to tu tiež často spomínajú a myslím, že aj cena menu by mala byť prijateľná aj keď nemám aktuálne informácie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a čo tak kultúrne domy blízko KE - niektoré sú veľmi pekne zrekonštruované
Odpovedať
Profilova fotka
@evkat13 Gloria je mala, teraz v septembri mal snubencov brat tam svadbu a vyslo ich to na 32e ale je to male. Oni nemali ani 100 ludi a bolo to akurat.. @stentelse Rubin vyjde s nasimi poziadavkami okolo 38e co je dost.. @caitlin1 @damhotel Dakujem Vam za ponuku, ale chceme ostat v ke. Rozhodli sme sa pre hotel centrum, uz ideme dat aj zalohu. pristup sa mi paci, aj priestory, a jedlo ze vraj je tam super :-) Dakujem vam vsetkym za rady ;-)
Odpovedať
ja odporucam GES club :-) kapacita je tusim 130 ludi a vedia to tam nadherne vyzdobit. je tam velky parket a okruhle stoly. Menu je okolo tych 30 e na osobu.
Odpovedať
Profilova fotka
@ketrinka17 skus sa pozriet na gastromilu na popradskej. Je to pekne aspon zvnutra a velke :-)
Odpovedať
Jednoznacne Dom Umenia. Pomer cena kvalita uplne najlepsie v Kosiciach. Na vysokej urovni, personal vyborny a jedlo tiez. Vyzdoba nadherna. Kuk moj album. Len si niesom ista ci tam daju 125 ludi ale to by sa stacilo opytat.
Odpovedať
Profilova fotka
@ketrinka17 Veľmi dobrý výber je Hotel Centrum. Pekný, nový, čistý priestor, ochotný a milý personál, nehovoriac o prívetivom prístupe p. manažéra. My môžeme len odporúčať A takisto od našich klientov sme počuli samé chvály.
Odpovedať
Profilova fotka
@magynko @vebinka @jasminka002 @mojaoslava Dnes sme boli zlozit zalohu v Hoteli centrum. Dakujem Vam baby za rady a tipy. Sala je tam obrovska ma 512m, takze sa mi tak v pohode vojde aj detsky kutik a odparkovane kociare (budeme mat vela deti) :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@ketrinka17 koľko vyšiel hotel Centrum na osobu? Aj s výzdobou :) na nete som nenašla ich cenník. Síce sa tam asi pôjdeme pozrieť ale aj tak si robim predbežný prieskum :)
Odpovedať
Profilova fotka
@stentelse na osobu to vychadza 31, nieco e ale bez vyzdoby. V cene su biele stolicky a biele potahy na stolicku. Komplet vyzdoba vyjde aj na 400e.. ja nechcem od nich vyzdobu lebo chcem zive kvety, sviecky a poriadne osvetlenie :-) a v cene mame cokoladavu fontanu a casnikov..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ketrinka17 ďakujem :) Asi je fakt najlepšie si spraviť vlastnú tabuľku lebo každý ma iné podmienky. Ale aspoň orientačne si mi pomohla :)
Odpovedať
Profilova fotka
@stentelse Ak nemas viac 100 ludi odporucam ti Gloria palace. menu tam stoji 32 aj s vyzdobou aj s cokol. fontanou, v septembri sa tam zenil snubencov brat a bolo super..
Odpovedať
@ketrinka17 veď práve, že rátame so 120 hosťami a aj keď niekto nepríde, nemôžeme s tym veľmi rátať dopredu, že koľkí neprídu. Ale aj tam sa chystáme :)
Odpovedať
Profilova fotka
@stentelse no to mate dost, gloria vam bude mala :-| tak vela stastia pri vybere saly :-)
Odpovedať
@ketrinka17 vďaka :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@jasminka002 PROSIM TA KOLKO JE NA OSOBU
Odpovedať
@frotta to skutocne neviem kolko je to teraz lebo uz mam 5 rokov po svadbe :)
Odpovedať
Profilova fotka
Sme nová sála v starom meste v Košiciach. Poskytujeme kompletné služby v oblasti organizovania svadieb (na kľúč). K dispozícii sú spoločenské priestory s kapacitou 130 osôb pri okrúhlych a 160 osôb pri rovných stoloch. Priestory salónika sa počas svadieb využívajú na umiestnenie bufetových stolov, alebo ako doplnenie kapacity o ďalších 30 osôb. Ďalšie info v profile.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?