Sečovce

Ahojte , mám veľkú prosbu 😊 budeme mať svadbu V Sečovciach a ja nepochadzam odtiaľ a vôbec netuším keď čo zoženiem. Potrebujem dobrú kaderníčku, vizážistku,svadobné auto. A neviem nikde nič nájsť. Prosím poraďte. .....
Odpovedať
@00janka my sme sa tiez brali v Secovciach, ale cesat a malovat som sa davala v Kosiciach. Na svadbu som prisla uz hotova. Ja by som neriskovala neoverenu kadernicku a vizazistku.
Odpovedať
@evka64 nooooo veď to to. Ja som z KE ale chcela som tam už jeden deň pred svadbou už tam spať na nejakom hoteli ale tiež som žiadny pekný nenašla aby bola pekná izba aby sme sa tam mohli aj fotiť. Ale bohužiaľ tam nič pekné nieje. A ak sa môžem opýtať vy ste sa keď boli fotiť? A keby bolo zlé počasie? A odkiaľ ste mali požičané auto?
Odpovedať
@00janka no ja som bola z Ke a manzel z Hriadok..to je 4 km od secoviec. My sme den predtym spali este v KE, tak som to chcela aby som sa dala cesat a malovat v ke. Spolocne sme potom isli do hriadok. Fotili sme sa v trebisove v parku...mali sme slnecno....nad zlym pocasim som sni neuvazovala, takze neviem kde by to slo. Auto sme mali od svagra. Hostinu sme mali v sportcafe v secovciach a tam spali aj hostia z daleka. Je tam stredoskolsky internat. Spali sme tam aj my po svadbe. Bolo to v pohode.
Odpovedať
No super aj my budeme mať tam svadbu aj fotiť sa chceme ísť do toho parku lebo je prenadherny ale rozmýšľam čo ak nebude pekne lebo to bude október ☺ n asi to urobím ako ty že ostaneme v KE a pôjdeme až V ten deň tam. Ďakujem krásne
Odpovedať
@00janka aj my sme mali v oktobri a bolo vyse 20 st...nech vam vyjde krasne pocasie :) Nemas zac.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?