Skúsenosti s penziónom na letisku v Trenčíne

Profilova fotka
Ahojte :) má prosím niekto skúsenosť so svadbou na Penzióne na letisku v TN? Zaujal nás priestor reštaurácie aj okolia, len nikde sa neviem dopátrať k nejakým svadobným fotkám či recenziám..Ďakujem :)
Odpovedať
@baluinka zdravim, ako ste sa rozhodli? Aj mna zaujal penzion na letisku, zistili ste nejake info?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj:) boli sme sa tam na konci leta aj pozrieť a priestor je to teda podľa mňa krásny...aj s prevádzkarom sa dobre komunikovalo..akurát my sme sa nakoniec rozhodli pre iný priestor, aj kvoli cene. Ale inak odporúčam sa s nimi minimálne stretnúť...;)
Odpovedať
@baluinka Ahoj☺️ tak nakoniec som tam dnes bola, vsetko super, ale teda ta cena za alko/nealko ma dost odradila.... Takze idem hľadať ďalej.... A co ste si vybrali nakoniec?
Odpovedať
Profilova fotka
@suzi228 nechcela som to na začiatku tak otvorene povedať, ale nás odradilo presne to isté.. :-D rovnako sme pochodili v tiež krásnom priestore Gazdovstvo Uhliská v Závade...celkom nemilo ma prekvapilo, že takto účtujú alko na takej akcii ako svadba..nakoniec sme vybrali Chatu Rozárka v Hornej Súči, je to trochu viac od ruky ale priestor je to krásny (my sme skôr na taký prírodný štýl), prístup super a cenovo úplne niekde inde ako napr. Penzión, či Gazdovstvo...
Odpovedať
@baluinka nad Rozarkou aj ja uvazujem, este si musim dat vypracovat ponuku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@suzi228 nás z toho, čo sme pobehali, Rozárka (hlavne aj cenovo) oslovila najviac :)
Odpovedať
Profilova fotka
Milé nevesty, s radosťou Vám oznamujeme, že v roku 2019 sa spojila reštaurácia Fatima a hotel Pod hradom s reštauráciou Pod hradom . Na tento rok sme pripravili pre svadby v hoteli Pod hradom príjemné prekvapenia a zvýhodnené ceny. Neváhajte sa spýtať, radi Vám pripravíme tu najlepšiu ponuku pre Vašu svadobnú hostinu. Team reštaurácie Fatima a hotelu Pod hradom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?