Slávia v Bojniciach

Ahojte máte niekto skúsenosti so svadbou v Slávii v Bojniciach, ako sa Vám páčilo?
Odpovedať
Profilova fotka
my tam budeme mat 29.9. :) a lucindaa7 najblizsiu sobotu :)
Odpovedať
@miska2192 Moj ocino tam mal svadbu minuly rok v maji. sala je moc pekna, personal- nemali sme s nimi najmensi problem.Boli moc ochotni a hlavne sa usmievali... stoly krasne pripravene, jedlo bolo vyborne. Sala podla mna nie je az tak velka mozno max.pre 50 osob neviem nechcem kecat to je fakt len moj odhad. Ocino mal malu svadbu 35 ludi a mne prislo ze nas tam bolo akurat :-) co sa tyka ceny hostiny tak to si uz nepamatam kolko presne to bolo ale co si pamatam tak mne to vela neprislo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
je tam uz aj nova miestnost - ta je myslim do 150 ludi :) tie starsie su tam tri - dve na cca 70-80 a jedna tusim na 20 - 30 :)
Odpovedať
@majusqa77 to som vobec nevedela,ze to tam takto maju, o to lepsie pojdem si tam nechat spravit kalkulaciu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miriam_ka ak uvazujes o svadbe v Bojniciach, tak urcite chod :) podla toho co som zistovala, patria momentalne k najlepsim
Odpovedať
ahojte. My sme mali hostinu v Slavii a bolo to tam vsetko uplne fantasticke, nemenila by som ani nahodou. Pekne priestory a hlavne su tam strasne mili a ustretovi ludia, myslim tym majitelov :-) . My sme boli v spodnej banketke, mali sme 63 hosti a uplne v pohode sme sa pomestili a bolo aj tak akurat miesto na tancovanie, aj ked sa mi to tak na prvy pohlad nepozdavalo, som sa bala, ze sa tam vsetci na parket nepomestime, ale naozaj to bolo super. Sranda bola, ze nadnami na poschodi sa odohravala dalsia svadba, ale keby sme sa nastretli vonku, tak ani neviem, ze tam niekto je :-), proste sa to vobec nerusilo, co bolo samozrejme tiez perfektne. Aj vyzdobu vedia krasnu spravit. Proste vsetko na jednotku. Ja som bola s nimi velmi velmi spokojna.
Odpovedať
Moc ďakujem za odpovede. Sestra tam chce svadbu, nebudú mať až tak veľa ľudí ale najviac sa im páči tá nová veľká sála, tak ak to výjde dúfam, že sa nám ju podarí zaplniť :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@miska2192
Odpovedať
ahoj my sme tam maly tiez svadbu minulu sobotu a bolo super pocnuc vyzdobov saly,jedlo bolo fantasticke casnicky mile a stale sa usmievajuce a velke podakovanie aj majitelom skoda ze sme robily poslednu svadbu keby bola dalsia urcite by bola tam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?